134.914 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.891 berichten | 4.931.498 stemmen

locatie: Films » Metal Tornado (2011) » Info

Sciencefiction / Actie
90 minuten

geregisseerd door Gordon Yang
met Greg Evigan, Sophie Gendron en John Maclaren

Samuel Planck is het hoofd van het Helios Project, een hightech inrichting belast met het opslaan en omzetten van zonnestralen in een eindeloos aanbod van energie. Na jaren van onderzoek en miljoenen dollars is het tijd om het systeem te testen. Aanvankelijk loopt alles volgens plan. Maar wanneer de inrichting niet in staat is om de enorme hoeveelheid energie die binnenkomt onder controle te houden slaat al snel de paniek toe. De geladen deeltjes beginnen om zich heen te zwerven en creëren een magnetische vortex die al snel verandert in 's werelds eerste magnetische tornado.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 1:07 uur
Aan mij de (overigens bedenkelijke) eer als eerste een stem uit te brengen op dit cinematografische gedrocht. Ik ruk maar liefst een halve ster (afgerond naar boven!) uit voor deze schandelijke rolprent.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2011, 1:43 uur
Dan ik als tweede... De titel alleen al zuigt hahaha

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Metal Tornado (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Metal Tornado (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Metal Tornado (€ 10,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 3:23 uur
Het is een film die je niet wilt zien eerlijk gezegd. Acteerwerk beneden de pijl. Goedkope special effects en het verhaal is flinterdun met een voorspelbare einde.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 december 2011, 11:56 uur
1 ster voor het durven uitbrengen van deze troep, getuigt toch van enige moed :P

Bobo_27
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 december 2011, 19:06 uur
vond hem eigenlijk wel goed , snap die negatieve reactie's niet hoor. lekker weg-kijk filmpje wat mij betreft . 4****

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2011, 17:19 uur
Nou Bobo, ik heb de film gezien maar wat een slecht acteerwerk. Het leek wel of ik naar een aflevering zat te kijken van de Bold.
En de special effects waren ronduit slecht.
Deze film maar heel snel vergeten.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2011, 11:35 uur
Wat een rampenfilm, heel slecht acteerwerk gewoon niet kijken,

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2011, 15:33 uur
Ik ben een fan van rampenfilms maar deze film is een ramp op zich...

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2012, 12:33 uur
Echt een hele slechte film , 5 minuten nadat ik hem had aangezet deed deze mij gelijk denken aan Interceptors ( 1999 ) ook deze heeft het geen half uur volgehouden.
Zeer slechte special effects , slecht acteerwerk en een onlogisch script.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2012, 20:23 uur
Mijn god. Wat verschrikkelijk slecht. De hoofdpersoon is Mcgyver, inspecteur en natuurkundige tegelijk...