134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.467 stemmen

locatie: Films » Trespass (2011) » Info

Misdaad / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Joel Schumacher
met Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet

Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.

Vanaf 30 mei te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2012, 21:08 uur
Wat een waardeloze film, Cage die maak steeds slechtere films.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 21:27 uur
Verhaal lijkt op Hostage, maar dan slechter!
Met deze cast had ik er meer van verwacht, zonde van mijn kostbare tijd dus!!

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Trespass (€ 16,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Trespass (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Trespass (€ 21,00)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2012, 15:17 uur
Geen hoogvlieger teveel plot wendingen en daardoor beetje veel ongeloofwaardig

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2012, 20:28 uur
aardige film.voldoende actie en spanning om te blijven kijken. wat mij betreft een goede actie thriller.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2012, 14:00 uur
Past precies in het rijtje films dat Nicolas Cage de laatste tijd maakt. Nergens bijzonder, maar ook niet heel erg slecht. Het lijkt erop dat Cage dit graag doet de laatste tijd. De grote rollen krijgt hij waarschijnlijk niet meer aangeboden en dus duikt hij steeds in dit soort spul op. Soortgelijke move zien we ook bij Samuel L. Jackson.

Film is natuurlijk nergens geloofwaardig, maar hoewel dat geen groot probleem hoeft te zijn weet de regisseur het jammer genoeg nooit echt spannend te maken of de kijker te verassen. En dat is wel een probleem. Geen drama om te zien uiteindelijk maar ook eentje om weer snel te vergeten.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2012, 17:50 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Waardeloze film, waarin werkelijk elke scène geforceerd over kwam. Overacting tot en met. De boeven deden te erg hun best om stoer over te komen, en de slachtoffers te erg om super getraumatiseerd te zijn. De hele film is een eindeloze herhaling van zetten: beetje bedreigen, beetje praten om deze bedreigingen niet tot waarheid te laten komen, beetje ontsnappen, en de meest nutteloze flashbacks om het verhaal zogenaamd te verduidelijken. Tot slot ook nog is een uiterst slappe ontknoping, waar de een na de ander het loodje legt. Drie keer niks. 91 minuten lijkt kort, maar is op deze manier ontzettend lang.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2012, 16:59 uur
Mee eens, waardeloze film. Op een gegeven moment ga je je gewoon aan de personages irriteren.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 16:38 uur
viel tegen. hele hoop gedoe voor niets (in het verhaal)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 mei 2012, 12:50 uur
Zelfs Hans Bjerno als aerial camera operator was slecht ! Wow

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2012, 22:35 uur
Spannend ja, maar ook erg dom. Veel onlogische dingen komen hier voorbij, en de personages worden ook niet veel beter naarmate de film vorderd. De hysterische vrouwelijke overvaller had achterwege moeten blijven, eerder afbreuk dan een toevoeging voor de film.

Ook het vele geschreeuw maakt het allemaal niet beter, gauw verdiend voor acteurs van een a-film.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 13:54 uur
Als er al een vergelijking is met eerder genoemde 'Hostage' met Bruce Willis die op dit forum een beduidend beter gemiddelde heeft dan vind ik deze toch echt beter. Nicolas Cage en Nicole Kidman vervullen hun rollen goed zoals je ook mag verwachten van deze grote namen. Tuurlijk zijn er bepaalde dingen onlogisch (alhoewel wat is er nog onlogisch heden ten dage?), kun je je storen aan een bepaald karakter en wordt dit geen classic, maar al bij al best lekker 1,5 uur durend 'popcorn' kijkvoer.
Lang zo slecht nog niet!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 15:19 uur
niet echt mijn film , echt zo´n film waar telkens weer een ander verhaaltje komt als je denkt dat er aktie komt , en dat gaat maar door en door , praten , praten , praten.
ongeloofwaardig en vervelend , er had veel meer aktie in moeten zitten.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 16:39 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik moest mezelf dwingen om deze nietszeggende film tot het einde af te kijken, zodat ik hem nu mag beoordelen. Zelden heb ik me zo verveeld tijdens het kijken. :|
De personages en hun teksten zijn dom en nietszeggend. Hun handelingen ongeloofwaardig. Ik ben er nog niet uit aan wiens slechte acteerwerk ik me het meest heb geërgerd. Kidman en Cage zijn eentonig en weten niets in te brengen. Er wordt de hele tijd maar geschreeuwd, om het te dramatiseren hoe erg het wel niet is.
Er is geen opbouw in de spanning, de dialogen lijken wel een welles-nietes spelletje tussen de dieven en de familie en dat gaat maar door. De film is inderdaad een chaotische herhaling van dreigen, praten en vechten/ontsnappen met nutteloze flashbacks.

Een van de meest irritante dingen vond ik hoe dom iedereen eigenlijk is! Op de eerste plaats de politie! Of neem nou als voorbeeld de scene waarin die ene crimineel een lekker interessant persoonlijk verhaal over zijn moeder vertelt (hij doet zijn best slecht en ziek over te komen) en dreigt de nier van Cage's personage af te willen pakken... de familie schrikt. Niemand die bedenkt dat dit niet zomaar gaat, dat bijvoobeeld de bloedgroepen moeten matchen. Wat een onzin ook met die spuit... nee, over deze film valt niets goeds te zeggen. :N