Fred: The Movie (2010)

geregisseerd door
Clay Weinermet
Lucas Cruikshank,
Jennette McCurdy en
Jake WearyFred Figglehorn heeft een oogje op zijn buurmeisje Judy, maar hij durft niet op haar af te stappen. Wanneer zijn overbuurjongen hem uiteindelijk weet over te halen om toch bij haar langs te gaan, blijkt ze plotseling verhuisd te zijn. Fred komt er echter achter dat ze slechts een paar minuten verderop is gaan wonen. En als hij er ook nog achterkomt dat Judy een feest heeft georganiseerd waar hij niet voor is uitgenodigd, bedenkt hij een gemeen plannetje.
[permalink] geplaatst op 11 oktober 2010, 1:36 uurO my God. Amerikanen zijn echt even de weg kwijt. Hoe kun je over zo'n idioot een film maken. Te slecht voor woorden!
[permalink] geplaatst op 11 oktober 2010, 7:17 uurIk kijk mijn eigen toevoegingen nooit. Dus wil jij je opofferen?

want ik vind het leuk als er op mijn films gestemd word.
2,5
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 14:01 uurIk vond 'm nog meevallen

Valt niet zo veel over te vertellen. Gelijkaardig aan de kortfilmpjes op Youtube, maar dan uitgerokken tot een film, en met een minder irritante en hyperactieve Fred. Beetje jammer toch.
Enkele keren kunnen lachen met wat slapstick-spul en kijkt, ondanks het vreselijke stemmetje, vlot weg.
1,0
[permalink] geplaatst op 5 december 2010, 19:33 uurZonde van de tijd.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 december 2010, 15:31 uurNa de reacties van hier ben ik hem toch maar gaan kijken en vond hem toch nog wel meevallen! Toch wel een paar keer moeten lachen!
[permalink] geplaatst op 8 juli 2011, 17:25 uur
[permalink] geplaatst op 9 juli 2011, 14:35 uur
0,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2011, 22:05 uurEen korte samenvatting van de film:
Aaargghhh ekekekekeke wwwhhaaaaaarghhh
Aarrhghghggh Judy moved away ajajajajqwkwkk meemememememe aaarghhwhw
Aqweopqwerq aaarghhh aaaaa aaaa mommy kwkwkwkwk kqkqkq
lwwlwwlwlwememememe aaaarghhhh
Oftewel: 0,5*
0,5
[permalink] geplaatst op 12 juli 2011, 12:47 uurDat dit irritante wereldvreemde snotjoch een hit op youtube is, slaat als een tang op een varken.
Fred the movie is een achtbaan van continue hysterisch gegil van het hoofdpersonage, dat zo nu en dan afgewisseld wordt met een slechte grap, om vervolgens weer met hysterisch gegil door te gaan.
Goeie grappen komen niet voorbij en ook de bijrol van John Cena kan daar niets aan verhelpen.
Zo'n 82 minuten -wat niet lang is voor een film- erger je je kapot aan het stupide karakter Fred en wil je het liefst dat de knul met zijn Bieber-look een kogel tussen zijn ogen ontvangt.
Ik zei het al: 82 minuten is vrij kort voor een film, maar Clay Weiner (wie?) slaagt erin deze film langdradig te maken.
Even dacht ik dat Vampires Suck de slechtste film van 2010 was, maar toen mocht ik dit gedrocht aanschouwen.
Gefeliciteerd Weiner, opweg naar de flop 100 met deze prul!
0,5
[permalink] geplaatst op 13 juli 2011, 14:43 uur****FRED!!! Ik vind hem dus totaal niet grappig, eerder heel vervelend, Dit is zo slecht, dat ik er bijna geen woorden voor over heb, dus ik hou het even kort.
- de grappen waren niet grappig
- Fred is te vervelend om een film over te maken of kijken (gewoon muten)
- Fred is niet hetero, dat geloofd niemand.

- Slecht, slecht en nog eens slecht.
- Langdradig
Volgens mij hebben Amerikanen soms echt geen humor, als ik bij youtube werkte, zou ik al zijn filmpjes ervan af halen

4,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2011, 8:48 uur@JustMike Wat ben ik blij dat je niet bij YouTube werkt.
[permalink] geplaatst op 10 september 2011, 11:25 uur4,0
Geweldige film

Beetje een lange aflevering en dt is het waard
[permalink] geplaatst op 29 november 2011, 17:42 uurWaar hebben jullie deze film gezien ik hoop deze ooit nog eens te krijgen op dvd of zo?
[permalink] geplaatst op 23 februari 2012, 19:22 uur