134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.467 stemmen

Bellicher; de Macht van Meneer Miller (2010)

Bellicher; de Macht van Meneer Miller (2010)
88 stemmen | gemiddelde 3,26
mijn stem:
12 jaar geweld seks angst drugs- en alcoholmisbruik grof taalgebruikNederland
Thriller
200 minuten (miniserie, 4 delen)

geregisseerd door Peter de Baan en David Lammers
met Daan Schuurmans, Theo Maassen en Anna Drijver

Vierdelige thrillerserie naar de boeken van Charles den Tex rond de persoon Michael Bellicher (Daan Schuurmans). Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om ‘feiten zo gunstig mogelijk te presenteren’. Hij heeft enkele ministers als klant. Alles waar hij van droomt, lijkt dan ook binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen. Michael blijkt zich midden in een internationaal schandaal te bevinden en zijn tegenstanders lijken er alles aan te doen om hem het zwijgen op te leggen. Michael zal terug moeten vechten: niet alleen met mooie woorden, maar ook met daden.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2011, 10:22 uur
Nederlandse thriller met een redelijk verhaal met daarin wat vergezochte wendingen, het geheel is niet spannend maar wel onderhoudend genoeg om uit te kijken. Theo Maassen speelt een zeer ongeloofwaardige rol, beter is zijn rol in bv Het geheim. Daan Schuurmans acteert prima. Netaan voldoende.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2011, 22:15 uur
ik vond het een leuke miniserie. De sfeer was zeker goed getroffen. Je ging automatisch meedenken met de hoofdpersoon zo van: Wat gebeurt er allemaal. Daan Schuurmans speelde heel overtuigend.

heb m op dvd gekocht

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Bellicher - De Macht Van Meneer Miller (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Bellicher - De macht van meneer Miller (€ 22,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Bellicher - De macht van meneer Miller (€ 23,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2011, 15:42 uur

Sterkte, beste Zuiderburen... Gok dat het min of meer opgedrongen is....

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2011, 14:51 uur
mooie film/serie. van mij mogen ze het tweede verhaal ook verfilmen!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juni 2011, 2:10 uur
Goeie nederlandse mini serie. In 1 keer uitgekeken. goed acteerwerk schuurmans, Maassen. Spannend tot het eind.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 oktober 2011, 10:58 uur
Best intrigerende en spannende mini-serie. Het scenario en ook de rol van Theo Maassen is behoorlijk dik aangezet. Omdat alles toch behoorlijk realistisch en spannend is vind ik het een behoorlijke prestatie van de acteurs, met name Anna Drijver is goed op dreef.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 oktober 2011, 15:11 uur
zeker niet slecht, al is t soms wat klungelig.. De simpelheid van t plot, tsja.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 13:25 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Aardige mini-serie waarin een medewerker van een groot communicatieadviesbureau een verdachte wordt, en hiermee zijn leven niet meer zeker is. Het begin is wat langdradig, omdat je geen idee hebt wat er aan de hand is. Het verhaal is soms wat vergezocht en komt wat gekunsteld over (wat is bijvoorbeeld het nut dat de zus van het hoofdpersonage eerst een man was??). Desondanks zijn er genoeg spannende momenten en weet Daan Schuurmans een aardige rol neer te zetten. Theo Maassen heeft weinig te doen.

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 12:09 uur
Berichten verplaatst naar Bellicher; Cel (2012)