134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.467 stemmen

Masacre Esta Noche (2009)

Alternatieve titels: Masacre, Esta Noche, Watch 'em Die

Masacre Esta Noche (2009)
2 stemmen | gemiddelde 0,75
mijn stem:
Argentinië / Mexico
Horror / Komedie
90 minuten

geregisseerd door Adrián García Bogliano en Ramiro García Bogliano
met Federico Aimetta, Diego Aroza en Diego Cremonesi

Een cameraman moet aan de slag bij de productie van een pornofilm. Al snel ontdekt hij dat het niet een film als alle anderen is; het wordt namelijk een 'snuff' film. Nu moet de man de beslissing gaan maken of hij mee gaat werken, of dat hij alles op het spel zet en met gevaar voor eigen leven, en dat van de actrice die vermoord zal worden, zich uit deze situatie moet zien te redden.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2010, 20:31 uur
Geen trailer kunnen vinden, wel een stukje achter-de-schermen: http://vimeo.com/6880030.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 19:56 uur
Nu wel de trailer

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2011, 3:53 uur
Ulta-amateuristische prut.

Zeldzaam lelijke film, echt niets zag er uit. Zag er uit als zo'n bizar slechte Latino-soap eigenlijk.

Verder valt er niet zo heel veel over te zeggen, behalve dan dat dit soort filmpjes pas de moeite waard worden als ze grappig zijn. Dat was dus niet bepaald het geval. Redelijk genante vertoning, waarbij ik me naarmate de film vorderde eigenlijk continu afvroeg of ik uberhaupt ooit wel eens om Spaanstalige humor heb moeten lachen, kan het me niet herinneren.

Vooruit 1*, het idee is namelijk best de moeite waard. Daar houden we het ook echt op.