Death Race 2 (2010)

geregisseerd door
Roel Reinémet
Luke Goss,
Ving Rhames en
Danny TrejoIn de nabije toekomst, verkeert de Verenigde Staten in een economische crisis en groeiend geweld. In een poging om de criminaliteit de kop in te drukken, worden privé-gevangenissen geopend. Maar in plaats van het probleem op te lossen, komen er meer bendes en moordenaars bij. Bij zijn aankomst in de Terminal Island gevangenis, trekt veroordeeld moordenaar Carl Lucas de aandacht van September Jones, een ambitieuze televisiepersoonlijkheid. September Jones is bezig met het opstarten van het ultime reality programma, Death Race. Deze gewelddadige race zet diverse, reeds gevaarlijke, gevangenen tegenover elkaar. De prijs is vrijheid, maar lukt het iemand om daarvan te genieten?
3,5
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2011, 10:27 uurNee, het is de voorgeschiedenis van Frankenstein. Deel 1 sluit hier perfect op aan. Dit afdoen als een kopie is redelijk absurd. Dan heb ik zelfs het idee dat je een van de twee niet eens gezien hebt. Dat dit voor je overkomt als een remake is jouw falen, niet die van de filmmakers.
3,5
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2011, 20:06 uurEens, ik snap ook niet hoe iemand er bij zou kunnen komen dat dit geen prequel is
Komt echt in voldoende aspecten naar voren, sterker nog, zou je het begin van de originele Death Race nog eens opzetten dan zou je zien dat de intro zelfs het verloop van deze film omschrijfd.
4,0
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2011, 21:36 uurEen goed actiefilm...
Uitstekend acteerwerk...
Bekende acteur Luke Goss speelt zeer goed...
Uitstekend camerawerk....
Prima verhaal...
Uitstekend muziek... perfect geluid...
Mooi HD kwaliteit...
2,0
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2011, 15:15 uurOnderhoudende B-film overeind gehouden door het geinige concept van de Death Race. Het acteerwerk en de dialogen zijn van vrij laag niveau. Het geheel wordt allemaal wat rommelig gebracht. Redelijk.
5,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2011, 0:52 uur5/5
Echt superveel actie:) Goede acteurs. En eens anders dan de standaard landen:) Goede film.
Moeten serieus meer van deze film gemaakt worden:D
3,5
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2011, 7:59 uurEr komt een deel 3, dus je wordt op je wenken bediend.
3,0
[permalink] geplaatst op 1 november 2011, 21:54 uurgeen verhaal maar wel gruwelijke vette actie.
en bijpassende lekkere chicks
whoehahaah
3,0
[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 23:53 uurLeuke prequel !!
Had niet van te voren verwacht deze film goed te vinden, maar het heeft me positief verrast..
2,5
[permalink] geplaatst op 14 november 2011, 13:03 uurGrappig filmpie...lekkere actie...leuk voor tussendoor!
3,5
[permalink] geplaatst op 7 december 2011, 20:45 uurleuke voorgeschiedenis van het eerste dee!!
3,5
[permalink] geplaatst op 21 december 2011, 18:17 uurGoede keuze van de makers om er een prequel van te maken. Zo kom je als kijker toch wat meer dingen te weten, die terugkomen in de eerste film. Aan het eerste deel kan Death Race 2 uiteraard niet tippen, maar met dank aan de uiterst amusant actiescènes (het blijft echt een schitterend concept) is deel 2 een vermakelijke film geworden.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2012, 0:10 uurMatige doch redelijk vermakelijke actiefilm waarin een gevangenis en haar gevangenen het platform vormen voor een geweldadige tv-show. De film heeft dezelfde look als zijn voorganger, maar is qua opbouw toch wel iets beter. Zo is het niet alleen maar racen waardoor het geheel wat minder snel eentonig wordt. Verder is er uiteraard volop actie die flitsend in beeld is gebracht. Redelijk bruut en een bijpassende stoere soundtrack. Een nipte 3.0 sterren.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 januari 2012, 2:34 uurdrama wat slecht zeg.b-film
1,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 14:19 uurzeer matig. deel 1 is beter
[permalink] geplaatst op 1 februari 2012, 20:30 uurOp zich een redelijk goede film. Dit aangezien begin wel zeer sterk is. Goede acteurs, verhaallijn, eerst: Death match en na goed uur kijken: Death race.
Het einde was voor mij net iets te teleurstellend.
De eerste film van Death Race met Jason Statham is en blijft de beste.
Wat ook wel leuk was dat er oude bekenden in de 2 de film ook meespeelden.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2012, 23:45 uurAlleszins een meevaller. Ben niet meer zo'n fan van het eerste deel, ook omdat ik de overvloed aan Statham mayham kotsbeu ben. Zijn rollen in de Crank films zijn briljant, maar buiten dat is het een nobody voor mij. Luke Goss is dat evenzeer, dus veel verschil maakt dat niet.
Verder een hele brute B-cast met de luchtige aanwezigheid van Trejo en het bazensmoelwerk van Rhames (Caesar

) is ook weer gruwelijk! Heeft een erg sterk, constant en explosief tempo waarin de afwisseling ook goed zit. Het begin, midden en einde hebben een heel ander karakter qua actie. Style-wise heel solide, wat nogal eens ontbreekt binnen zo'n hectische stijl.
Ohja; wow...Tanit Phoenix

3,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2012, 0:44 uurAardig vervolg maar minder dan het vorige deel. Zaten paar mooie actiescenes maar had toch een wat hoger B-film gehalte. De acteus waren ook allemaal wat minder. Verder me prima vermaakt.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 april 2012, 16:22 uurGeinig actiefilmpje, zeker niet verkeerd. Trejo, Rhames en Bean zijn nog de leukste rollen. De actie is redelijk maar wanneer het racen begint zit dat wel snor.
De film eindigde alleen een beetje plots, net wanneer je een finale verwacht komt de eindtiteling in beeld. Beetje jammer, aangezien de film een stuk interessanter werd op het einde.