132.191 gebruikers | 82.808 films | 30.189 regisseurs | 3.421.279 berichten | 4.774.769 stemmen

locatie: Films » Dead of Winter (1987) » Info

Horror / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Arthur Penn
met Mary Steenburgen, Roddy McDowall en Jan Rubes

In het vooruitzicht haar grote kans te krijgen, begeeft de jonge actrice Katie McGovern zich naar de afgelegen villa van producent Dr. Joseph Lewis, die zich zeer lovend uitlaat over haar videotest. Met behulp van Mr. Murray ondergaat ze een metamorfose die haar doet lijken op de actrice die ze moet vervangen. Maar wanneer ze beseft in welke val ze zit is het reeds te laat.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 oktober 2003, 18:23 uur
Hoewel Arthur Penn (Little Big Men, Target) al beter werk afleverde, zorgt deze Dead of Winter toch weer voor de nodige suspense. Hoofdrolspelers Mary Steenburgen en Roddy McDowall laten zich van hun beste kant zien. Het scenario is gebaseerd op de B-film My Name is Julia Ross uit 1945 met Nina Foch...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 september 2007, 17:38 uur
wat was dit een enge en spannende film,jammer dat ik hem nog nooit op dvd hebt gezien

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2008, 15:37 uur
Is deze ook te koop op dvd?
Zie ehm nooit liggen.
Film ooit eens gezien en wat een spannende film is dit zeg.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2009, 20:36 uur
Hoewel deze film al ruim 20 jaar oud is ziet hij er niet echt gedateerd uit. Verhaal is best goed en soms ook spannend en Mary Steenburgen speelt haar rollen in deze film goed.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2009, 8:53 uur
En nog is deze film niet te koop terwijl er wel veel bagger wordt uitgebracht.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 september 2009, 19:22 uur
Net gezien op MGM. Spannende film en zeker een mooie verhaal lijn.
Leuke film om te bekijken.