Super (2010)

geregisseerd door
James Gunnmet
Rainn Wilson,
Ellen Page en
Liv TylerWanneer Frank D’Arbo (Rainn Wilson) zijn ex-verslaafde vrouw (Liv Tyler) verliest aan de aantrekkelijke drugdealer Jacques (Kevin Bacon) zit hij in zak en as. Maar wanneer hij door de hand van God geraakt wordt, besluit D’Arbo terug te vechten onder de vermomming van een superheld genaamd Crimson Bolt. Als hij zijn vrouw wil terugkrijgen, zal hij zich een weg naar de top van de criminele wereld moeten vechten. Wanneer hij als Crimson Bolt naam begint te maken voegt de jonge lokale stripverkoopster Libby (Ellen Page) zich bij hem als z’n seksueel geladen hulpje, Boltie.
0,5
[permalink] geplaatst op 25 maart 2012, 0:38 uurDisgusting shit! Je moet echt wel van het genre houden zou ik zeggen. Ik vond er niets aan.
3,5
[permalink] geplaatst op 7 april 2012, 10:14 uurGisteren herzien en stukken beter bevallen dan in eerste instantie, doe er anderhalve punt bovenop.
4,5
[permalink] geplaatst op 15 april 2012, 16:48 uurDe rauwere versie van Kick-Ass. Overal waar die film in uitblinkt is in Super net zo, maar durft zelfs nog iets verder te gaan. Leuk verhaaltje, lekker geweldadig en heerlijke humor. Einde had ik niet helemaal zien aankomen en zorgt net voor een stukje meer waardering van mijn kant.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 mei 2012, 23:55 uurInderdaad een beetje zoals Kick-Ass, alleen dan minder leuk. Het verhaal was wel okay, alleen de acteurs waren iets minder. Ik vind Ellen page drie keer niks. Vreselijk irritant. Ook Rainn Wilson vond ik af en toe erg irritant en niet echt grappig.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 mei 2012, 1:22 uurLeuke en vermakelijke film. Het enige probleem is wanneer je veel naar The Office hebt gekeken dat het lijkt dat je soms met Dwight Schrute hebt te maken in plaats van met Frank D'Arbo. Dit is natuurlijk vaker zo.
Maar zoals ik al zei, SUPER film.