134.902 gebruikers | 85.725 films | 31.049 regisseurs | 3.508.572 berichten | 4.930.821 stemmen

Listen to Your Heart (2010)

Listen to Your Heart (2010)
22 stemmen | gemiddelde 3,34
mijn stem:
Drama / Muziek

geregisseerd door Kent Moran, Luke Moran en Matt Thompson
met Alexia Rasmussen, Kent Moran en Cybill Shepherd

Danny Foster heeft niet veel: Een appartement zo klein als zijn loonstrookje, geen familie en een kwakkelende muziekcarričre. "Elke dag is een geweldige dag om te leven", een houding die hij overgenomen heeft van zijn moeder's mateloze optimisme tijdens haar verliezende strijd tegen kanker. Het is liefde op het eerste gezicht wanneer Danny Ariana ontmoet, een rijke vrouw uit Greenwich die tragisch genoeg niet de muziek kan horen die hij als inspiratie voor haar schrijft. Ariana, waarvan haar gehoor verzwakt is sinds haar jeugd, hangt tussen de beschermende vleugels van haar controlerende moeder en het gevecht voor de liefde die, als het een kans, krijgt weleens haar leven kan veranderen.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2011, 19:38 uur
mooi klein drama - dat wat weg heeft van de film 'A Walk to Remember'' - verder zit er fijne easy listning muziek in. *** sterren

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 mei 2011, 23:55 uur
moah... er zijn betere in dit genre te denken valt aan remember me, notebook.
Op een bepaalde manier miste ik de echte chemie tussen beide. Evenzo niet slecht en wel een volddoende.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Listen to Your Heart (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Listen to Your Heart (€ 8,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Listen to Your Heart (€ 8,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juni 2011, 23:49 uur
Geen bekende film, wel redelijk succesvol geweest op enkele festivals. Er zijn meerdere films van in dit genre, A walk To Remember lees ik al hierboven. Toch vind ik deze film vooral op visueel vlak beter. Het is een redelijk artistiek filmpje. Verhaal is goed, enkele dialogen waren wat minder, vooral tussen Danny en Roger zaten nogal cliché teksten verwerkt in de dialogen. En het is een beetje ongeloofwaardig dat een moeder zo streng is. Maar het is een erg mooie film, erg aangrijpend.

Cast is goed, wel wat onervaren dat merk je Kent Morgan is af en toe wat afwezig in zijn rol maar meestal was hij sterk. Alexia Rasmussen deed het ook naar behoren als doof meisje. Al genoot ik het meest van Frank Watson als Roger, gek dat hij nergens anders in speelt.

Het muzikale gedeelte was wel leuk, maar om heel eerlijk te zijn vond ik de door 'Danny' geschreven liedjes wel een beetje matig.