134.902 gebruikers | 85.725 films | 31.049 regisseurs | 3.508.569 berichten | 4.930.814 stemmen

locatie: Films » Seeking Justice (2011) » Info

Actie / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Roger Donaldson
met Nicolas Cage, Guy Pearce en January Jones

Wanneer de vrouw van Nick Gerard (Nicolas Cage) slachtoffer is geworden van een ernstige misdaad, besluit hij aan te kloppen bij een organisatie in de onderwereld. Met behulp van hun diensten wil hij wraak nemen op de daders.

Momenteel te zien in 5 bioscopen
» toon plaatsen en tijden
» alle films die in de bioscoop te zien zijn

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 4:10 uur
:| is cage hier wel goed?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 15:40 uur
Ik vind van wel!!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 17:14 uur
Vond het een spannende goede film Cage op zn best :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 9:22 uur
Het is geen hoogstandje, deze film, maar wel een alleszins vermakelijk stukje cinema, en uiteindelijk is dat het doel van film in het algemeen.

Cage heeft wel degelijk betere films gemaakt, maar ik blijf hem graag zien.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 15:21 uur
Ik ben het met veel voorgangers hier eens.
Cage speelt te veel standaard" / routine.

Het overdreven actie/geweld valt hier nog mee. Dat is in een paar voorgaande films heel sterk.

Maar hij was nog wel te om aan te zien. Maar zeker geen ruime voldoende.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 18:29 uur
Topfilm

ik zat er lekker in ,goede film.

nu nog een nieuwe joggingbroek en nog meer goede films.
zelfs mijn vrouw vond hem goed! en :Zdat zegt wel wat.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 16:07 uur
Heb hem net gezien en vond hem niet slecht. Guy Pearce is eigenlijk beter in vorm in deze film dan Nicolas Cage naar mijn mening.
Cage oogt vermoeid af en toe. zeker als hij het op een lopen moet zetten merk je het aan hem.
Verder keek hij wel lekker weg hoor.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 18:10 uur
seeking for a good story

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 10:39 uur
Ik snap al het kritiek in deze film over Cage niet. Hij zet naar mijn mening in deze film weer eens een goede rol neer. En Cage op standaard piloot, hoe de meeste hem nu typeren, is nog steeds beter dan 80% van de huidige acteurs.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 15:12 uur
Leuke film en het kijken wel waard.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 15:19 uur
interessant verhaal, slecht uitgewerkt.

Film duurde eigenlijk ook net te lang om boeiend te blijven.
Cage wordt steeds minder kritisch op welke rollen hij aanneemt.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 17:15 uur
Ik vond het een heerlijke film om te kijken. Leuk verhaal, met wat actie, emotie (vader/zoon), humor, competitie, humor en muziek. Zeker de moeite waard om te kijken. De film viel me erg mee.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 18:11 uur
Net terug. Lekker spannende film. Heb wel genoten.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 0:17 uur
cage hobbelt weer als een emotieloze houten klaas (de rest van de op zich goede cast was ook matig) door deze opeenstapeling van ongeloofwaardige toevalligheden die de film in de juiste banen moet leiden, wat tot een ontknoping leidt waar werkelijk elk element van een hollywoodcliché-einde uit de kast wordt getrokken.
positief was het verhaal over hoe de organisatie van the bad guys in mekaar steekt, maar ja, als je het zó aan mekaar moet breien...
toch nog krap twee sterren dan maar.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 2:21 uur
Gewoon lekker filmpje voor tussendoor. Niet iets heel bijzonders, maar wel leuk om op een avondje te kijken voor een keer.

Trouwens hier ben ik wel benieuwd naar, misschien kan iemand mij er antwoord op geven. Maar hoe kan het dat deze film in NL nu pas in de bioscoop terwijl ik hem hier al gewoon kan huren in de videotheek, dat is ook wat ik gedaan heb? Vraag me dat dus af.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 21:57 uur
Heerlijk filmpie.
Van begin tot eind zit de vaart er lekker in dus het kijkt erg lekker.
Ook speelt Cage een prima rol.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 14:44 uur
aardige film Cage zet weer een goede rol neer

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2012, 11:18 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Vermakelijke film. Verhaal is niet bijzonder boeiend, iets te simpel en nogal ongeloofwaardig maar tenminste origineel. Cage is als altijd weer degelijk. Erg weinig actie trouwens.

Opvallend is ook de totaal onpraktische werkwijze van de bad guys. Met als toppunt het kopen van twee candybars uit de automaat... Waar sloeg dat bijvoorbeeld op...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2012, 0:12 uur
Gewoon een leuk filmpje waarin Cage een rol neerzet zoals we van hem gewend zijn: goed.
Niet super goed maar ook zeker niet super slecht, gewoon een keurige 3* want ik vond het wel goed in elkaar zitten. Uiteindelijk heb ik me zeer goed vermaakt en vond ik het op een paar kleine momentjes niet saai, alles liep goed in elkaar over.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 17:53 uur
spannende actie thtiller! Ik vond deze de moeite waard om te kijken!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 11:20 uur
Lekkere spannende en verrassende actie/thriller,met een apart verhaal . Verveelt geen moment en kijkt lekker weg.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 23:37 uur
Vlotte en vermakelijke actie-thriller met toch wel een originele insteek. Het verhaal wordt goed opgebouwd en blijft interessant tot het einde zonder te vervallen in veelheid van geweldige actiescènes die het geheel alleen maar onrecht zou aandoen. 7/10

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 20:54 uur
Goede film die snel er doorheen gaat. Je kunt wel zeggen dat het een redelijke
clichefilm is, dat kan ik me goed voorstellen maar ik heb me er mee vermaakt.
Dta is toch een van de redenen waarom ik naar een film kijk.
Sommige dingen waren ook weer wel verrassend maar ook weer niet.
Al met al een vermakelijke film met een knipogend einde.