Seizure (1974)

geregisseerd door
Oliver Stonemet
Jonathan Frid,
Martine Beswick en
Joseph SirolaEen horrorschrijver nodigt verschillende gasten uit in zijn geïsoleerde huis voor het weekend. Maar de bijeenkomst strant door drie duivelse figuren uit de dromen van de schrijver. Wanneer hij wakker wordt komt hij er achter dat dit een nachtmerrie is waar hij niet uit kan ontsnappen.
[permalink] geplaatst op 16 juni 2004, 23:10 uurDie letters (SEIZURE) op de poster hebben een vreemd effect op mijn ogen. Hoort dat nou zo of ligt het aan mij?
[permalink] geplaatst op 20 april 2005, 20:18 uurtof gedaan die letters man!! Ik ken niet veel filmposters die echt m`n ogen aantasten
[permalink] geplaatst op 20 augustus 2005, 23:13 uurVerrek, ja! Maar ik vraag me ook af of dat zo blijft als je de poster echt ziet, want op een beeldscherm is natuurlijk anders, hè?
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2006, 11:50 uurJa, ik heb er ook last van, word helemaal dizzy

Intussen heeft nog steeds niemand de film gezien
[permalink] geplaatst op 14 september 2006, 9:51 uurIn de VS alleen op VHS te verkrijgen, voor zover ik weet...
[permalink] geplaatst op 27 december 2006, 23:39 uurYes...Vandaag op VHS gevonden met NL ondertitels.
Deze versie heeft andere titel: Queen of Evil
[permalink] geplaatst op 28 december 2006, 9:16 uurik zou deze zo graag zien!
[permalink] geplaatst op 31 mei 2008, 19:03 uurTsja, er zijn idd veel films die helaas(bijna?) nooit op tv voorbij komen... Alvast een 4,0 voor de titelletters(smilie).
[permalink] geplaatst op 9 juni 2011, 6:16 uurNa de uitstekende The Hand, zou ik ook deze vroege Stone willen zien. Misschien ergens op VHS..