MVP: Most Valuable Primate (2000)

30 stemmen | gemiddelde 2,55

Verenigde Staten / Canada
Familie /
Komedie93 minuten
geregisseerd door
Robert Vincemet
Kevin Zegers,
Jamie Renée Smith en
Oliver MuirheadAls de professor die hem traint en verzorgt plotseling overlijdt dreigt Jack, en chimpansee met het IQ van een genie, verkocht te worden aan een onderzoekslaboratorium. Hij ontsnapt en door een misverstand belandt Jack in een dorpje in het koude noorden van Canada. Hij raakt daar bevriend met het dove meisje Tara en haar broertje Steven. Steven neemt hem op in zijn ijshockey-team en Jack blijkt al gauw de ster van het veld.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2006, 7:14 uurFilm was erg simpel, maar ik vind hem wel vermakelijk. Acteerprestaties zijn bij de meesten wel in orde. Het verhaal was belachelijk en onorigineel, maar ja, het is een jeugdfilm, dus dan hoeft dat ook niet. Het is ook niet erg zo nu en dan een leuke jeugdfilm te zien.
5,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2007, 11:55 uurheb hem gezien vind hem opzich wel grappig
ik geef hem een 5.0
1,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2007, 12:53 uurprison break schreef:
heb hem gezien vind hem opzich wel grappig
ik geef hem een 5.0
Juist... je vindt hem opzich wel grappig en dan geef je gelijk 5* Logisch
De film is voorspelbaar en niet leuk, maar het heeft wel een vrolijk sfeertje. De kleinere kinderen kunnen het leuk vinden...
5,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2007, 20:24 uurNou vond hem heel ontroerend en ontzettend grappig
Leuk wat ze zo'n aap toch kunnen leren
rogaar
[permalink] geplaatst op 1 april 2007, 0:45 uurIketes schreef:prison break schreef:
Juist... je vindt hem opzich wel grappig en dan geef je gelijk 5* Logisch
Misschien istie zelfs wel voor kleine kinderen gemaakt.....

2,0
[permalink] geplaatst op 8 september 2007, 17:55 uurVermakelijke film voor kleine kinderen & er zitten erg grappige momenten in.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 april 2009, 20:34 uurIk had hem uit de tv willen trekken, en ik zou ter plekke verkering met hem nemen, zei Huisgenote. Hetzelfde meisje als waarmee ik tot nu toe Bride Wars en Radeloos zag, vond Kevin Zegers op zeer jonge leeftijd blijkbaar net zo leuk als ik doe.
Did you see a monkey in the woods?
Lag erg in een deuk om deze quote. Erg vermakelijke film, hoewel hier en daar toch echt wel standaard. Meisje Tara is echt zo lief en heel schattig en ook zo aandoenlijk, en ook Jack is echt schattig. Enige vraagtekens zette ik echter bij het feit dat Jack aangekleed word alsof hij een pop is, en geen dier. Dieren horen niet aangekleed te worden alsof ze mensen zijn, dieren zijn dieren en geen mode accesoires

Heel fijn verdiende 3,5*, want echt ontzettend mee vermaakt.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 december 2010, 12:01 uurVermakelijke film en grappig, voorspelbaar. Kinderen zullen het wel erg leuk vinden.