Wild Things: Foursome (2010)

59 stemmen | gemiddelde 2,31

Drama /
Thriller90 minuten
geregisseerd door
Andy Hurstmet
Jillian Murray,
Cameron Daddo en
Ashley Parker AngelDe hotelmagnaat Ted Wheetly is hard tegenover zijn arrogante feestende zoon Carson die erin gelooft dat zijn rijke, rokkenjagende vader zijn moeder de dood in heeft gereden. Wanneer Ted omkomt tijdens een speedboot ongeluk wordt rechercheur Frank Walker op de zaak gezet om de zaak te onderzoeken. Hoe meer hij zich in de zaak verdiept, hoe wantrouwiger hij wordt van de intriges, verleiding, hebzucht, bedrieging en mogelijk zelfs een koelbloedige moord.
2,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 11:57 uurOverbodig vervolg..
Voorspelbaar en voelt als een herhalingsoefening, en tegelijk onlogischer dan ooit tevoren.
Cast ook niks speciaals. Paar dames zien er best leuk uit, maar draagt niks bij aan hun bedroevende acteerwerk. Ook de belabberde dialogen helpen niet echt mee..
Erg matig. Beter over te slaan.
1,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 17:14 uurwat hij zegt ^
maar de foursome was wel geil
en iemand opgevallen dat die gast van O-town is (vond hun liedjes best leuk)
ik wist niet dat die een acteur was
3,0
[permalink] geplaatst op 8 juni 2010, 17:05 uurRedelijke thriller met nice chicks vol list en bedrog. Netaan voldoende.
1,5
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:32 uurDie gast van O-town is geen acteur, of misschien een hele hele slechte

Wat een bedroevende prestatie van die vent zeg. De vrouwen zien er goed uit, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het verhaal rammelt aan alle kanten en het acteren is te slecht voor woorden. 1,5 voor de chicks
5,0
[permalink] geplaatst op 24 juni 2010, 19:23 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk hou wel van dit soort films dat je nooit weet hoe het afloopt iedereen is een oplichter dat is het leukste

ik
had niet verwacht dat die man degene was die op het eind alles zou hebben.
[permalink] geplaatst op 8 november 2010, 20:57 uurIs dit echt een 'officieel' vervolg in de Wild Things serie?
Geef mij het orgineel maar (en ook de 2 vervolgen met exact hetzelfde verhaal).
[permalink] geplaatst op 24 december 2010, 23:13 uurLDvMegatron schreef:Die gast van O-town is geen acteur, of misschien een hele hele slechte

Wat een bedroevende prestatie van die vent zeg.
Dus als je op Broadway staat ben je geen acteur? ... Ik heb hem in Hairspray gezien in NYC en toen deed 'ie t prima.
4,0
[permalink] geplaatst op 13 maart 2011, 20:53 uurThreesomes are so last year
Toch wel de beste uit de WIld Things reeks. En weer dezelfde formule, maar gek genoeg blijft het werken. Fijne cast ook me tDaddo, Angel en vooral Murray. Fijne foursome ook

. Waar alle delen de jaren '90 vol op de hak namen maakt Hurst het met dit deel wel heel bont. Al die twists ook, hoe overdreven kan je het brengen. Heerlijk. Ook leuk om die pa uit Smallville terug te zien als rol van illustere politieagent. Murray steelt werkelijk de show, meest geweldige protagoniste uit deze film, strak buikje en weet haar personage met verve te dragen. Briljante over-acting, want dat is ook een kunst. Laat deel 5 maar komen.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 16:16 uurvolgens mij heeft John Schneider een haarstukje.
ik dacht na een uur, fijn, uit, maar toen kwam er nog een uitleg achteraan.
waarom ik dan nog kijk? vond deel een leuk, maar dit is bijna een kopie van een eerdere aflevering.