The Tempest (2010)

geregisseerd door
Julie Taymormet
Helen Mirren,
Djimon Hounsou en
Alfred MolinaProspera (Helen Mirren) leeft op een verlaten eiland met haar dochter Miranda (Felicity Jones). Ze is verbannen uit haar hertogdom door haar broer en de koning van Napels. Voorzienigheid, geleid door de engel Ariel (Ben Wishaw) brengt haar vijanden in de buurt, en Prospera ontketent een storm die het schip doet stranden. Ze neemt Ferdinand, de zoon van de koning gevangen. Maar Ferdinand (Russell Brand) en Miranda worden verliefd op elkaar. Prospera’s broer en de koning dwalen intussen rond op het eiland en bedenken, samen met Caliban (Djimon Hounsou) – de slaaf van Prospera – een plan om Prospera te vermoorden.
1,0
[permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 23:17 uurHelen Mirren
heeft het nog steeds , sexapeal.
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2010, 18:46 uurWanneer komt deze uit?
[permalink] geplaatst op 8 september 2010, 17:23 uurKlinkt als een mooie film, kijk uit naar een trailer.
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2010, 19:04 uurGastHeer schreef:
Klinkt als een mooie film, kijk uit naar een trailer.
Nou, alstublieft
1,5
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2010, 20:08 uurDie doet het niet bij mij,
deze wel.
Ben wel benieuwd naar deze film, trailer ziet er wel bijzonder uit.
En als ik met niet vergis ook nog stukje Sigur Rós aan het einde.

[permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 1:07 uurWAT DE FUCK.
Ik was al helemaal in de war toen ik de trailer zag, maar toen ook nog eens Saeglopur ( inderdaad Sigur Ros, en ook nog eens waarschijnlijk hun mooiste nummer ) snapte ik er al helemaal niets meer van.
Ik ben boos op deze film.
[permalink] geplaatst op 2 april 2011, 10:04 uurWanneer komt deze uit?
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2011, 17:39 uurHet is me niet gelukt langer dan 5 minuten te kijken, iemand anders wel ? Dit soort taalgebruik is niet om aan te horen.
1,5
[permalink] geplaatst op 9 december 2011, 18:25 uurVolgens mij haalt het samenvatting van de film hier de characters een beetje door elkaar. Misschien dat iemand dat nog even na kan zien. Moet zeggen dat ik de film magertjes vind, kijk hem enkel omdat Russel Brand erin zit en hij past ook weer perfect in zijn rol maar verder zou ik het geen aanrader noemen.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 12:36 uurEen grote miskleum ik begrijp niet dat Helen Mirren zich hiervoor leende.
3,0
[permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 17:09 uurIk hou wel van een wat bontere en wildere aanpak, en op momenten pakt het visueel sterk uit, maar het geheel is een stuk rommeliger en minder pakkend dan Titus. Jammer, maar vond het zeker geen miskleun.
2,0
[permalink] geplaatst op 5 maart 2012, 19:49 uurstinissen schreef:
Een grote miskleum ik begrijp niet dat Helen Mirren zich hiervoor leende.
In ieder geval zijn haar monologen wel het hoogtepunt van de film, die vooral zwak is door het onevenwichtige scipt en de inconsequente regiekeuzes (vaak te heetgebakerd dan weer te lauw). Het had ook allemaal wat harder gemogen. De romantisch bedoelde scčnes bijvoorbeeld zijn saai en het geheel lijkt wat voort te kwijnen. De locaties van Hawaii daarentegen zijn tegelijk sprookjesachtig en magisch.