Ik zelf vond het wel een toppertje.
Voelde gedurende de film een lekkere spanning ondanks dat hij nergens echt spannend wordt, maar toch dat je je afvraagt wat er gaat gebeuren. heb wel het eerste half uur gemist.
Twee puntjes van kritiek.
Het einde vond ik wel heel zwak de laatste 3 minuutjes ofzo. De film moest gewoon een afsluiting hebben meer was het niet...
En me tweede ben ik nu ff kwijt
Maar van mij mag deze film echt hoger gewaardeerd worden, misschien dat hij bij herziening tegenvalt, maar ik kijk films eigelijk toch bijna nooit meerdere keren

dus waarschijnlijk zal ik dat tegenvallen dan nooit merken

misschien dat ik hem nog een keer kijk voor het eerste half uur
oja tweede puntje van kritiek is de tekst die op deze site vermeld staat (waarschijnlijk de achterkant van de disk). deze mag vanmij een heel stuk korter. Meer dan de helft van de film is uitgelegt, ik heb het eerste half uur van de film gemist, kwam binnen na de eerste herhaling, en nog steeds was de film niet op gang, de oude man (die vrij eenvoudig gevonden wordt) kwam zelfs nog niet in de film naar voren, laat staan dat hij zijn moorden (laatste deel van de film) moest bewijzen.
(misschien spoiler... ik vind zelf zeker! maarja, t staat hier boven toch ook vermeld

Ik vind als ik weet dat er een boek geschreven gaat worden er voldoende informatie verteld wordt, dan blijft er nog een beetje nieuw verhaal over in de film)
Voor de rest vraag ik me af waarom deze film zo laag gewaardeerd is

ik geef hem 3,5 sterren, en dat is hij naar mijn mening echt waard! maarja, ik heb het eerste half uur niet gezien dus een echte supertopper is het misschien dan ook niet...