134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.485 berichten | 4.930.682 stemmen

locatie: Films » Richting West (2010) » Info

Drama
98 minuten

geregisseerd door Nicole van Kilsdonk
met Susan Visser, Viggo Waas en Stefan Rokebrand

Op haar fiets met kinderzitje haast Claire zich door de stad. Van haar opvliegende ex naar haar nieuwe wispelturige minnaar. Moeilijke mannen. In hoog tempo en van de ene stemming in de ander probeert ze de touwtjes in handen te houden en haar leven op de rails.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 18:00 uur
Schijnbaar toch nog iemand die echt genoten heeft van deze film ;)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 18:43 uur

Richting West (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Richting West (€ 18,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 18:51 uur
^O^

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 19:32 uur
Vorige bericht was misschien een beetje kinderachtig. Voor zover het nodig is: excuses daarvoor.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 19:39 uur
Excuses is helemaal niet nodig. Ik heb het gewoon vaak niet op Nederlandse films (zeker niet op die van de laatste twee decennia met zoveel matige Nederlandse acteurs en actrices), ook deze film kon me niet bekoren (ging eigenlijk nergens over). Ik heb juist helemaal niets tegen seks/bloot (ik zie het juist graag toegepast in een film) maar bij Nederlandse wordt het vaak zo nep of te geforceerd toegepast waardoor het zijn werking helemaal verliest. Niet dat Susan Visser veel liet zien overigens.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 23:00 uur
Theunissen schreef:

Ik ga me er niet druk om maken, dus daarom is de toon van dit bericht zo aardig mogelijk: echt, dan heb je de verkeerde films gezien. Echt.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2012, 10:35 uur
Moet je niet doen, waarom mensen zo luid hun ongenoegen tonen snap ik ook niet, zeker bij Nederlandse producties. Makkelijk af te kraken denk ik, in je moerstaal.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 13:11 uur
Matige film over een alleenstaande, werkende moeder. Een film over het alledaagse leven zonder enig opsmuk, maar net een beetje te inhoudsloos om echt te kunnen boeien. Een aantal dagen uit haar leven verspreid over een aantal maanden, waarin de tussenliggende weken als kijker gemakkelijk zijn in te vullen. Susan Visser doet het aardig. Net geen 3.0 sterren.