134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.484 berichten | 4.930.679 stemmen

L'Homme Orchestre (1970)

Homme Orchestre, L' (1970)
37 stemmen | gemiddelde 2,54
mijn stem:
Frankrijk / Italië
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Serge Korber
met Louis de Funès, Olivier De Funès en Noëlle Adam

Variétébaas Evan Evans doet alles om tijdens een tournee de twaalf meisjes van de balletgroep niet in contact te laten komen met de heren. Zijn verbazing is groot als hij erachter komt dat uitgerekend zijn dromerige neef Phillipe als grote verleider naar voren komt en als aanstaande vader van twee kinderen.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2005, 1:24 uur
Louis de Funès op zijn best heb erg moeten lachen om hem, alleen de film is niet echt een hoogvlieger, maar er zijn zat momenten.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2006, 11:45 uur
Film was niet zo goed maar alweer doet de Funès veel aan deze film.
Zonder hem zou het veel minder zijn.
Verhaal op zich niet al te goed.
2.5 sterren

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Homme Orchestre (€ 7,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Homme Orchestre (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Homme Orchestre (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 oktober 2008, 7:50 uur
Met stip de slechtste Louis de Funes.
Matig verhaal, zang en dans (afschuwelijk in een film).
Heb hem na 45 min afgezet.
En de rest van zijn films vind ik prima dus ik ging er echt voor zitten.
Dat was een tegenvaller.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2010, 21:23 uur
Deze vond ik ook niet echt grappig. Best saai vond ik hem zelfs. Ik heb beter gezien van de Funés. De hele tijd dat dans gedoe. Dat kon ik me nog voor de geest halen. 1,5. meer niet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2010, 21:47 uur
Louis de Funes is één van de meest vreselijke acteurs die ik ken. Zijn hyperactieve acteerwerk bezorgt mij de zenuwen. Ik kijk zijn films dan ook meestal met enorm veel moeite uit.
Toch herriner ik me dat ik deze helemaal zo slecht nog niet vond. Dat kwam toen trouwens niet door zijn acteerprestatie, maar eerder door de heerlijke vormgeving en de fantastische muziek.
Nu, zo veel jaar verder, heb ik hem weer gezien, en ik blijf bij mijn mening dat dit de beste film met Funes is.