geregisseerd door Jean-Pierre Roux met Christopher Lambert, Dennis Hopper en Diane Kruger
29 jaar nadat Alex zijn ouders voor zijn ogen vermoord heeft zien worden in Cape Town, moet hij terug om de machtige en vermogende zakenman Robert Nile te beschermen. Hij hoopt daar op een normaal leven waar hij eindelijk zijn jeugdtrauma kan verwerken. Eenmaal daar aangekomen blijkt Nile dieper in het criminele circuit te zitten dan hij ooit had kunnen denken.
3,5[permalink] geplaatst op 8 januari 2003, 19:45 uur
3,0[permalink] geplaatst op 13 maart 2006, 12:59 uur
Filmtombe schreef: Vond hem best wel aardig. Ging inderdaad nergens over, doch de stijl sprak me aan en voor een avondje vermaak helemaal niet slecht. Kijk voor een slechtere Hopper naar "Ticker" en voor een slechtere Lambert naar "Druids". Drie sterren.
Vond het wel een veelbelovend begin, maar slecht uitgewerkt. De stijl vond ik juist beetje irritant. Franse regisseur he, vaker met Franse films dat je zoveel sfeerbeelden hebt. Beetje te veel voor mij. Ik vind het langdradig worden, je kijkt vet lang naar gebergtes enzo. Sommige stukjes hadden ze net zo goed over kunnen slaan. Hopper was nog wel aardig inderdaad.