Caged (2011)

geregisseerd door
Stephan Brenninkmeijermet
Chantal Demming,
Babette Holtmann en
Joep SertonsStella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.
[permalink] geplaatst op 23 april 2010, 16:18 uurDe nieuwe film van Stephan Brenninkmeijer, ( een bekende naam hier op Moviemeter

). Ik moet tot mijn spijt toegeven dat ik nog niet een van zijn films gezien heb.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 april 2010, 8:27 uur
[permalink] geplaatst op 2 mei 2010, 18:30 uur
[permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 21:20 uurWanneer komt deze uit Stephan?
[permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 21:32 uurIk ben pas tevreden als blijkt dat de gemaskerde man niemand minder is dan mijnheer Jaspers.
5,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 22:51 uurSow.. that's a name from the past. Haha
Nou was het hoofd van de lagere school geen fijne man, maar zo diep zit hij nou ook weer niet

Bij jou wel?
[permalink] geplaatst op 26 mei 2010, 12:26 uur
[permalink] geplaatst op 26 mei 2010, 16:26 uurKnap toch dat men dat durft, zo met andere erbij. Zou niets voor mij zijn.
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:40 uurDat men wat durft?
PS Wanneer komt de film uit (ga gewoon elke week dezelfde vraag stellen).
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:42 uurZinema schreef:
Dat men wat durft?
Alles. Jezelf blootgeven letter en figuurlijk. Maar dat geldt gewoon voor het hele vak acteren.
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:43 uurOkido, dit was niet zo heftig toch? Misschien weet jij wanneer de film gereleased wordt?
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:48 uurZinema schreef:
Dit shot viel idd nog wel mee.
Ik hoor net uit betrouwbare bron dat dit eind van dit jaar misschien is.
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:50 uurAah, iets meer duidelijkheid.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 20:51 uurZo, dat klinkt nog eens als een interessant werkje van Nederlandse bodem!
[permalink] geplaatst op 11 juni 2010, 20:29 uurStephan schreef:Sow.. that's a name from the past. Haha

Bij jou wel?
Nee, maar ik weet dat we het er ooit over hebben gehad, vandaar. Mijn zus en ik hebben het nog regelmatig over hem, omdat hij zo (str)eng was.
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 0:11 uur
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 0:22 uurGrappig. Maar wat viel er nou in het water? En deed tie het nog?
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:20 uurHEt lijkt me een saw rip off.
Waarom is deze film gemaakt eigenlijk?
5,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:29 uurEn omdat ik er zin in had?
Wat eigenlijk best grappig is te vermelden... ik heb Saw nooit gezien.
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:33 uurDan heb je ook geen last van het origineel. Als in: hoe zou dit in die film zijn opgelost en blijf je lekker bij jezelf, dus oorspronkelijk.
5,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:39 uurJij snapt 'm.
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 1:43 uurWeet je al iets meer over een eventuele releasedatum?
5,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 3:01 uurIk heb binnenkort mijn eerste gesprek voor het binnenhalen van distributie. Nog geen datum dus maar einde jaar moet haalbaar zijn.
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 19:23 uurOkido. Alvast succes en hopelijk hapt men snel toe.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2010, 23:43 uurIk heb alle vertrouwen.