Perfect Sense (2011)

geregisseerd door
David Mackenziemet
Ewan McGregor,
Eva Green en
Connie NielsenSusan is een geleerde en Michael een kok. Ze werken bij elkaar in de buurt, ontmoeten elkaar per toeval en er slaat een vonk over. Maar de wereld staat op het punt dramatisch te veranderen: terwijl het leven van Susan en Michael door nieuwe liefde wordt beheerst, ondervinden veel mensen vreemde symptomen die de zintuigen beïnvloeden...Vanaf 31 mei te koop op DVD
» alle films die je binnenkort kunt kopen
3,0
[permalink] geplaatst op 18 maart 2012, 4:32 uurEen film met kippevel momenten. Vooral na het einde toe.
4,5
[permalink] geplaatst op 18 maart 2012, 11:16 uurHelemaal met eyes11 eens...je wordt in het verhaal meegesleept of je vind het hlemaal niks; ik ga voor het eerste.
4,0
[permalink] geplaatst op 23 april 2012, 21:59 uurHele aparte film, ook helemaal niet wat ik had verwacht na de trailer. Eens een andere wending aan zo´n wereldramp gegeven. En ja Ewan McGregor speelt gewoon fantastisch. Eva Green was niet altijd even sterk, maar wel natuurlijk beeldschoon. Absoluut niet de film waar ik voor was gaan zitten, maar ben zeker niet teleurgesteld. Het is wel allemaal vrij zwaar, en af en toe iets te artistiek voor mij, met name de voice-over. Ook mooi gefilmd en goede muziek!
3,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 19:22 uurZondermeer een bijzondere film. Halverwege was echter wel aardig te voorspellen hoe het zou eindigen. Toen ik dat wist, was voor mij de film eigenlijk wel klaar. Gelukkig zaten er toch nog een paar verrassende en zelfs grappige wendingen in zodat ik toch geboeid bleef. Prima cast en acteerwerk. Een film die je een keer gezien moet hebben, maar meer ook niet. 3 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 12 mei 2012, 16:59 uurHet is een bijzonder verhaal wat slechts een kant heeft de ervaring van twee mensen die in een wereld leven waarbij iedereen zijn zintuigen verliest, de volgorde is gemaakt. Als iedereen eerst blind was geworden was er geen verhaal. Op de een of ander manier boeit het toch en dat is knap van de makers.
[permalink] geplaatst op 12 mei 2012, 23:21 uurEen film met een boodschap, maar wel een zwak verhaal
4,0
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 20:32 uurmooie film met met name verhalende beelden . ik miste het geheel van de film en je moet veel aannemen om het verhaal geloofwaardig te krijgen. Muziek past bij de sfeer van de film die daarmee wel de sfeer van de film gedurende het gehele verhaal weet vast te houden.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 mei 2012, 12:37 uurAparte film waarvan het moraal wel iets beter bij de kijker over gebracht had kunnen worden.
Mcgregor en Green zijn aan elkaar gewaagd en spelen overtuigend. De gebeurtenissen zijn super interessant en zetten je aan het denken.
[permalink] geplaatst op 25 mei 2012, 15:45 uurIs sciencefiction hier als genre niet toepasselijker, naast drama (of romantiek)?
2,0
[permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 16:37 uurHeb hem afgekeken, maar was niet mijn ding.
Ben er onbewust een paar keer bij weggelopen.