132.198 gebruikers | 82.952 films | 30.189 regisseurs | 3.421.487 berichten | 4.774.978 stemmen

Zen Kwan Do Strikes Paris (1979)

Alternatieve titels: Strike Harder, Kung Fu Leung Strikes Emmanuelle, Avenging Ninja

Zen Kwan Do Strikes Paris (1979)
1 stem | gemiddelde 1,50
mijn stem:
Hongkong
Actie
90 minuten (Zen Kwan Do Strikes Paris) / 85 minuten (Kung Fu Leung Strikes Emmanuelle)

geregisseerd door John Liu
met John Liu, Roger Paschy en Dan Schwarz

Liu Chungs (John Liu) dochtertje en zijn vader, een ruimte-wetenschapper, zijn ontvoerd. Liu reist af naar Frankrijk om hen te zoeken. De ontvoerders behoren toe aan een misdaadsyndicaat en Liu zal meerdere vijanden moeten verslaan voor hij zijn doel bereikt.

gebruiker
bericht

Zinema
avatar van Zinema
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 23:56 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
2 x niks.

Want ik heb beide versies gezien. 'Zen Kwan Do Strikes Paris' en de erotische variant 'Kung Fu Leung Strikes Emmanuelle'. Zeldzame filmpjes tot op het naadje, desondanks nog steeds niet de moeite waard.

De erotische versie is een soort van knip en plakwerk van het origineel, met soms, vreemdgenoeg, toegevoegde gevechten. En dezelfde, maar herschoten, scènes inclusief de blote borstjes. Niets spannends aan. Meest lachwekkende is wanneer Liu temidden van een groepje naakte dames aan het trainen is.

Wat de overeenkomst tussen beide versies is? Een warrig en flinterdun verhaaltje voorzien van belachelijke acteerprestaties en dito gevechten.

Matig.

Baggerman
avatar van Baggerman
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2010, 0:12 uur
Die alternatieve titel op de poster zal dan wel voor de erotische versie zijn? ;)

Zinema
avatar van Zinema