134.910 gebruikers | 85.731 films | 31.052 regisseurs | 3.508.719 berichten | 4.930.993 stemmen

locatie: Films » Predators (2010) » Info

Actie / Avontuur
107 minuten

geregisseerd door Nimród Antal
met Adrien Brody, Alice Braga en Topher Grace

De film speelt zich af op de jungle-achtige thuisplaneet van de Predators. Op deze planeet huist ook een 'Mega-Predator' die elk jaar een groep van de gevaarlijkste individuen van de planeet aarde ontvoert, om ze vervolgens als prooi vrij te laten in de dodelijke jungle van de Predator-thuisplaneet. Royce (Adrien Brody) is de leider van een groepje huurlingen, dat onder andere bestaat uit een taaie vrouwelijke moordenaar, een man die totaal niet bang is om te sterven en een voormalige Russisch geheimagent. Samen moeten ze zien te overleven in de wildernis terwijl ze wanhopig proberen uit te vinden wat er met hen is gebeurd en door wie of wat ze worden opgejaagd...

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 januari 2012, 19:55 uur
Ik hoopte op een leuk vervolg met Predator en Predator vs Aliens in mijn hoofd.
Ik werd rijkelijk beloond in de eerste fase van de film, alhoewel ik wel vond dat het een tikkeltje erger had moeten zijn. De tweede fase was net boeiend genoeg om in afwachthing de derde fase te kunnen zien. Toen de derde fase aanbrak wist ik genoeg. Wat een baggerfilm. Gatver!
Dat ze zulke films aan ons kijkers durven voorschotelen. Ik kots ervan.
Toch een heel aardig begin...

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2012, 20:37 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Kwam deze dvd voor 5 euro tegen. De hoes van de dvd is veelbelovend: Robert Rodrigues presents! Met als hoofdrolspelers Adrien Brody die zo'n geweldige rol speelde in The Pianist en Laurence Fishburne die ik zeer waardeerde in The Matrix en Event Horizon. Een vervolg op de geweldige film Predator, gemaakt in de huidige tijd waarin je speciale effecten en geluid nog veel indringender kunt toepassen. Dit kan niet meer stuk denk ik dan.

En toch is deze film helemaal niks. Onherkenbare acteerprestaties, een slap verhaal, mateloze voorspelbaarheid en zelfs slechts jatwerk uit de eerste film de Japanner die alleen achterblijft met een zwaard is een regelrechte kopie van de Indiaan die op de boomstam boven de rivier achterbleef met een bajonet.. Waar de eerste film nog origineel uit de hoek kwam en een mooie spanningsopbouw kende is dit een aanfluiting. Met deze cast, zo'n producer, de huidige kennis van effecten maar vooral met een goed verhaal had dit iets moois kunnen zijn. 2*

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Predators (€ 9,99)
exclusief € 1,90 verzendkosten

Predators (€ 10,00)
exclusief € 1,90 verzendkosten

Predators (€ 12,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 februari 2012, 17:20 uur
Zoals de Predator-voorgangers lekker gemakkelijk weg te kijken en super qua monster. Niet geniaal, zeker het acteerwerk laat te wensen over. Maar daarvoor moet je deze film natuurlijk ook niet zien. Het is weer een jolig avontuur in de vorm van een voorspelbare afvalrace geworden.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 2:46 uur
Ik ben absoluut geen fan van de voorgaande Predatorfilms maar was door dit exemplaar erg verrast. Vooral het eerste half uur vond ik bijzonder sterk en spannend. Daarna valt de spanning wat weg en beginnen de zwakke dialogen wat te irriteren. De niet onaardige effecten en een redelijk tot goed acterende Adrian Brody maken echter veel goed.

Gemiddeld.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2012, 19:26 uur
Je kijkt dit soort film niet voor de dialogen lijkt me. Prima film dit. zit leuk in elkaar

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2012, 14:57 uur
Erg goed gemaakte film. Wijkt helemaal af van de vorige Predator-films. Goed gemaakte actie-scènes. Al bij al een film die de zeker de moeite waard is om te zien.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2012, 5:48 uur
NightmareLady schreef:

Wat had die Adrian Brody ineens een overdreven stoere stem zeg :')

_O^ moeha! wat een geinige reactie, je kunt me hier bijna opvegen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 14:21 uur
Prima actiefilm. Dit had destijds eigenlijk het tweede deel in de Predator-reeks moeten zijn, maar dat ging destijds niet door.