Death of Evil (2009)

Mysterygeregisseerd door
Damian Chapamet
Damian Chapa,
Natasha Blasick en
Steve NaveAls kind vertelde David Thunder's Indiaans-Amerikaanse grootmoeder hem dat de Grote Geest de slangen uit zijn dromen kon uitbannen. David groeit vervolgens op en wordt arbeider, maar op een avondje uit wordt hij verliefd op de aristocratische Julieta Asher. Hij weet niet dat haar familie al generaties lang Satan aanbidt. Hij valt voor haar donkere, spirituele kant en zij doet er alles aan om hem tot het slechte te verlokken. Hij raakt in haar ban en overwint zijn dromen, ze trekken door Europa en hij bevecht de handlangers van de familie. Hij komt erachter dat Julieta is gehersenspoeld en wanneer blijkt dat zij zwanger is van hun dochter Petra, bindt hij de strijd aan met elke demoon en donkere kracht op de planeet om haar leven te redden
[permalink] geplaatst op 1 mei 2010, 0:34 uurOnwaarschijnlijk slechte film !
Zulke pulp zou echt verboden moeten worden.
Nul nul noppes nix nada.
Wat een verspilling van tijd en moeite.
[permalink] geplaatst op 20 mei 2010, 20:11 uurHele slechte film.
Was zelf mijn moeite niet waard om vooruit te spoelen om te kijken of het nog enigs sinds iets was. Maar helaas, Z film.
1,5
[permalink] geplaatst op 28 mei 2010, 14:47 uurHelaas Chapa deze film is slecht en niks aan.
Acteerwerk uiterst zwak en totaal geen spanning.
1,5 ster
0,5
[permalink] geplaatst op 18 januari 2011, 16:13 uurIk dacht de ergste prulfilms al gezien te hebben maar deze overtreft alles.
0,5
[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 23:58 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenmet recht een echte B-film. De kwaliteit is slecht, het acteurwerk is prutswerk en de special effects zijn slechter als dat je voor mogelijk houdt.
Jammer, want het verhaal is op zich leuk, en met het juiste budget had het een goede horror kunnen zijn.
het gaat over een man die een mysterieuze vrouw leert kennen, die later deel blijkt uit te maken van 1 van de twaalf bloedlijnen die de wereld besturen, waarvan er 1 van jesus is, en deze bloedlijn, je raadt het al, is van lucifer. De vrouw blijkt zwanger, en deze baby moet de moeder van de 13e bloedlijn gaan worden, dus het ultieme kwaad. Tenminste, dat heb ik eruit begrepen.
Door de uitvoering helaas toch maar 0.5 ster.