134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.751 stemmen

Tsatsiki, Morsan och Polisen (1999)

Alternatieve titel: Tsatsiki: Mama en de Politieman

Tsatsiki, Morsan och Polisen (1999)
52 stemmen | gemiddelde 3,24
mijn stem:
Zweden / Denemarken / Noorwegen / IJsland
Drama / Familie
91 minuten

geregisseerd door Ella Lemhagen
met Samuel Haus, Alexandra Rapaport en Jacob Ericksson

Tobias wordt door iedereen Tsatsiki genoemd. Dat is een soort Griekse yoghurt. Die bijnaam is niet zo gek, want Tsatsiki denkt altijd aan Griekenland. Zijn vader is een Griekse visser, die zijn moeder eens op vakantie heeft ontmoet. Tsatsiki's grootste wens is om in Griekenland met zijn vader naar inktvissen te duiken. In het zwembad oefent hij al. Zijn moeder speelt in een popgroep en hoopt op een hit, zodat ze een reis naar Griekenland zal kunnen betalen. Om alvast aan wat geld te komen, verhuurt ze een kamer aan een aardige politieman.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2003, 16:42 uur
Zeer sympathieke en charmante jeugdfilm met een goed acterende hoofdrolspeler. 3*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2005, 13:53 uur
Erg leuke film, lekker fris verhaaltje en goed geacteerd, prima voor deze veregende woensdagmiddag.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2006, 10:07 uur
Heerlijke, lieve film!
4,5 sterren!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 februari 2006, 6:38 uur
Erg leuke kinderfilm, ook voor wat ouder.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2007, 17:25 uur
Leuke en lieve kinderfilm die bewijst dat dit genre ook kan boeien zonder Plopper de Plops. Ook leuk voor volwassenen!

Het acteerwerk is meer dan prima, en het hele sfeertje in de film bevalt me goed.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2009, 19:08 uur
Erg leuke jeugdfilm, mooi verhaal.