Planet Hulk (2010)

geregisseerd door
Sam Liumet de stemmen van
Rick D. Wasserman,
Mark Hildreth en
Kevin Michael RichardsonAls de Hulk te gevaarlijk wordt voor de aarde, wordt hij door de overheid in een shuttle naar een andere planeet getransporteerd. Als de Hulk terecht komt op planeet Sakaa, wordt hij verkocht als slaaf en getraind als gladiator.
3,0
[permalink] geplaatst op 3 februari 2010, 12:33 uurStandaard verhaal maar vrijwel de gehele film vermakelijk.
Alleen naarmate het einde beginnen de cliches wat te irriteren.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2010, 11:55 uurDe comics van de Planet Hulk arc zijn dus ook vele malen beter.
[permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 23:47 uurIk sluit me bij Boogeyman aan.
1,0
[permalink] geplaatst op 14 februari 2010, 14:59 uurWat een poepfilm. Animaties heel low budget (denk aan oude Hannah/Barbera-tekenfilms, met loops in de achtergronden), weinig detail in de karakters en houterige bewegingen. Hoeft niet heel erg te zijn. Jammer dat het verhaal te lachwekkend voor woorden is (las ergens dat ongeveer de helft van de comic is overgebracht naar de film, dus dat kan eea verklaren). Meer plotgaten dan... plotvullingen? En ten slotte de Hulk als personage? Hij praat de hele film door, verandert nooit terug naar Bruce Banner en is in staat rationele beslissingen te maken terwijl hij boos is? Ik wil HULK SMASH verdomme. Prut.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 februari 2010, 18:14 uurEr had er veel meer ingezeten, ik kan me voorstellen dat er mensen zich afvragen wat "Oldstrong" is. En waarom die vrouw zichzelf kon meten met de Hulk.
Het verhaal was vrij simpel en de makers gingen er niet diep in door. Wat "Oldstrong" is, ik moet zeggen dat ik het misschien niet goed uitleg, maar het is een kracht waarmee de gebruiken de "kracht" van een planeet kan absorberen/gebruiken, dus o.a. haar eigen kracht verhogen.
Vind het wel jammer dat de Silver Surfer is vervangen door Beta Ray Bill, weet niet zeker of de laatstgenoemde in de stripboekenversie van Planet Hulk tevoorschijn kwam, maar de Surfer wel, maar die wordt dus weggelaten.
Maar goed, misschien ook beter zo, want Beta Ray Bill was een slapjanus als je het vergelijkt met zijn stripfiguur zelf. Hij had met gemak de zender op zijn borst zelf kunnen vernietigen, maar goed.
4,0
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 1:26 uurjonge dit was hoe marvel vroeger was
dus respect!!
1,0
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 15:02 uur'Respect' is het meest misbruikte woord binnen de Nederlandse taal.
3,0
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 19:40 uurhad beter kunnen zijn, maar ik denk dat ze zich wat op de jongere jeugd had gericht. Dus door die bril gekeken is het een prima film, drie sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 13 juni 2011, 17:01 uurMinder geniaal als Hulk vs maar nog altijd een sterke marvel verfilming.
Leuk verhaal, zijverhalen, karakters, cameo's, actie...