Meatballs (1979)

geregisseerd door
Ivan Reitmanmet
Bill Murray,
Harvey Atkin en
Kate LynchHij is zomerkampleider en geeft leiding aan de oudere jongens die toezicht houden. Hij neemt niets serieus en is niet bepaald een voorbeeld voor de kinderen. Als één van de jongens bij gebrek aan vrienden zijn koffers pakt, ontfermt hij zich echter over de jongen.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2002, 0:10 uurVond ik geweldig als kind...
2,5
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2002, 10:22 uurdit is toch die film waarin murray allerlei dingen over een intercom roept?
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2002, 10:31 uurdit is toch die film waarin murray allerlei dingen over een intercom roept?
Deed-ie dat niet vaker?
2,5
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2002, 10:32 uurniet dat ik weet.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2003, 15:20 uurZeer simpele maar wel grappige film. Murray is af en toe erg komisch en draagt de film. De film staat echt bol van de clichés maar dat kan de pret niet drukken.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 februari 2004, 18:10 uurNet de dvd gezien. (Helaas geen extra's)
Eigenlijk is het allemaal matig, maar toch heeft de film wat warmte en Murray is eigenlijk bijna altijd wel leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 juli 2004, 5:09 uurJeugdsentiment. Ik heb deze film een keer of tien gezien als beginnend puber. Nog steeds ken ik stukken uit mijn hoofd. 'Try to jump... very high.'. Bill Murray in de rol van zijn leven (vond ik als 13-jarige).
3,0
[permalink] geplaatst op 14 februari 2005, 10:59 uurSimpel maar grappig, met name murray. Het sentimentele jongetje hadden ze niet moeten doen. 3
2,0
[permalink] geplaatst op 8 juli 2006, 15:11 uurGoede film, niet geweldig maar gaat ermee door. Ik vond vooral Chris Makepeace (Rudy) heel goed.
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 18 juli 2006, 23:36 uureen redelijk leuke film. voor 1 keer. verdiend zeker een 3*.
[permalink] geplaatst op 9 februari 2007, 20:52 uurJe moet hem toch eens een keer gezien hebben. Het is zo'n een film uit de goeie ouwe tijd
2,5
[permalink] geplaatst op 6 november 2007, 13:56 uurNiet meer dan matig.
Zaten wel leuke gedeeltes in maar verder een onsamenhangende film.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2008, 0:45 uurvroeger vond ik hem wel vermakkelijk, maar nu komen de grappen nogal dom over
2,5
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2008, 18:25 uurEr zitten erg leuke moppen in. Alleen erg onsamenhangend en ze hadden veel meer kunnen doen met de gelegenheid.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 september 2008, 13:23 uurInmiddels behoorlijk gebeten door de tand des tijds maar Murray is nog steeds schitterend in deze bij vlagen ietwat flauwe en rommelige comedy.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2009, 13:36 uurLeuke maar wel vrij nette comedy film!
Heb me heerlijk vermaakt met dit stukje film, en de film was voor dat ik er erg in had alweer voorbij, heerlijk tussendoortje

Grotendeels door Bill Murray die hier echt een leuk karakter neerzet, is de film meer dan geslaagd geworden.
Weet niet wat deze film heeft, maar het heeft toch iets extra voor mijn gevoel.
Daarom ga ik deze keer voor een wel verdiende 3,5 sterren! misschien standaard,misschien voorspelbaar, maar wel erg leuk!
[permalink] geplaatst op 12 juli 2009, 20:01 uurNiet echt grappig, maar ook niet dramatisch slecht.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 september 2010, 21:43 uurOp zich nog best een goede amusante komedie uit Canada met Bill Murray. Er zit genoeg humor in en het verveelt niet. Leuk dus krijgt het wel een voldoende. 3,0.