Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas (1994)

56 stemmen | gemiddelde 2,47
Komedie85 minuten
geregisseerd door
Jeffrey Melmanmet
Mark-Paul Gosselaar,
Tiffani-Amber Thiessen en
Mario LópezEindelijk gaat het gebeuren: Zack & Kelly gaan trouwen. De ouders van Zack zijn tegen het huwelijk en de ouders van Kelly kunnen het niet betalen. Vandaar dat alleen de vertrouwde 'gang' afreist naar Las Vegas voor de trouwerij. Voordat de trouwerij daadwerkelijk plaats kan vinden, beleven ze een hoop avonturen.
2,5
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2002, 16:42 uurEcht een tv-film voor de wat jongere mensen. Best wel cool om heel de gang te zien als ze al wat ouder zijn...
5,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2003, 18:48 uurJah man Saved By The Bell is egt gaaf. Weet iemand misschien waar je de film kan bestellen?? Please tell me...
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2003, 18:57 uurGoh, zou ze ook zo praten?
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2003, 13:43 uurJah man
ThaNick
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2003, 17:18 uurZeer leuke film als je de serie ook gevolgd heb of nog steeds volgt .. Je kan hem ook downloaden op KaZaa (4 delen)
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2003, 17:43 uurDe serie is best leuk. Ben benieuwd als ik deze ooit eens zie.
2,0
[permalink] geplaatst op 9 januari 2004, 20:50 uurIk vond en vind het nog steeds een kut serie, maar net als in Showgirls maakt het uiterlijk van Elizabeth Berkley maakt een hoop goed, al zien we in tegenstelling tot Showgirls maar weinig van haar super figuur.
[permalink] geplaatst op 9 januari 2004, 22:39 uurSaved by the Bell is vreselijk. Wist niet eens dat er een film van was. En wist ook niet dat die 2 mooie meisjes Tiffany Amber Thiessen en Elisabeth Berkeley waren

damon
[permalink] geplaatst op 11 januari 2004, 16:45 uurik lees net dat die "Zach" Nederlandse ouders heeft (of half) en dat ie nederlands spreekt......VREEMD
2,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2004, 13:22 uurpascal83 schreef:
Berkeley is echt niet het knapste ofzo. Kelly en Lisa zijn lekkerder. Zeker Kelly, Thiessen, steekt er boven uit. En Saved by the Bell was altijd wel leuk, en deze film ging wel. 2 sterren
[permalink] geplaatst op 12 januari 2004, 13:44 uurspeelt die Mark-Paul Gosselaar nu niet in NYPD Blue???
[permalink] geplaatst op 12 januari 2004, 14:02 uurYep.
[permalink] geplaatst op 15 april 2004, 16:46 uurIk dank god op mijn blote knieen dat ik deze film nog nooit heb gezien, mn afstandsbediening gaat spontaan zappen als de 4999ste herhalingen van deze walgelijke reeks op tv zijn...
5,0
[permalink] geplaatst op 1 november 2004, 17:27 uur..deze film is echt te cool voor worden ... o my god ..en mark-paul gosselaar is echt f*cking lekkar
gr.
angela
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2006, 0:47 uurSaved by the Bell staat bekend als standaard maar is wel origineel standaard

Natuurlijk erg cliché (de gebeurtenissen), maar aangezien ik een paar jaar geleden dit helemaal leuk vond, geef ik de film *3
5,0
[permalink] geplaatst op 11 februari 2007, 20:54 uurSaved by the Bell is een leuke grappige serie, die zack morris (Mark paul gosselaar) is een lekkerding:

wel jammer dat het niet meer op tv komt
Zeker een 5*
4,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2008, 17:13 uurik heb deze ook gezien en was best leuk ik vondt de hawaii film leuker want daar was alles nog lekker spontaan hierin lijkt alles zo gemakkijl voor deze film geef ik 4 sterren.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 12:17 uurIS DEZE ZO OUD!!?!!?!?!
had ik niet verwacht.
Vind het een leuke film net als het hawai gedoe.

Schreech blijft men favo.
3.5***
3,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2009, 21:00 uurkeek wel lekker weg.. miste wel Jessie Sparrow!!
verder toch wel iets serieuzer dan de originele serie.
LEIDENAAR187
[permalink] geplaatst op 2 april 2009, 16:48 uurNiet grappig,de serie was ook klote,maar in een film zit niet zo'n lachbandje en dus heb je geen idee wanneer ze eigenlijk een grap maken bij deze film,niet grappig,niet leuk,gewoon slecht!
G to the J
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2009, 15:40 uurjeugdsentiment...
Wat een mega serie was dit..
Maar nu vind ik het het eik slecht..
toch2* omdat hij me in mijn jongere jaren heeft kunnen vermaken
3,0
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2009, 10:06 uurIets beter dan zijn voorganger. Het is wel weer cliché natuurlijk, maar de gebeurtenissen zijn leuker en sommige grappen van Screech komen hier ook leuker uit de hoek. Het mooiste vond ik toch wel de trouwerij zelf waar we terugblikken naar de serie. Erg leuk gedaan. Misschien toch maar eens de series aanschaffen. Elizabeth Berkley speelt hier maar heel even in, maar dat vond ik niet erg. Zij was sowieso al de minst leuke van het stel. En tsja, het blijft jeugdsentiment.