Daisy Town (1971)

geregisseerd door
René Goscinnymet
Marcel Bozzuffi,
Jean Berger en
Nicole CroisilleLucky Luke komt met zijn trouwe paard Jolly Jumper aan in het beruchte stadje Daisy Town. In het stadje gaat het gerucht dat de Daltons ontsnapt zijn. De sheriff vlucht en Lucky Luke wordt de nieuwe sheriff om het stadje te verdedigen tegen de Daltons.
3,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2002, 11:14 uurde eerste lucky luke tekenfilm. vond overigens de de serie die later kwam veel leuker.
2,5
[permalink] geplaatst op 13 februari 2006, 14:31 uurDeze tekenfilm had hetzelfde probleem als de eerste Asterix. Wel een leuke tekenfilm, maar nog veel te leren. De tekenfilms achteraf zijn beter.
[permalink] geplaatst op 29 juli 2008, 16:09 uurDegenen die net als ik
deze DVD aanschaffen en er logischerwijs (want zie de hoes) van uit gaan dat er behalve de originele Franse spraak ook een Nederlandse versie op staat, evenals extra Nederlandse ondertiteling, komen bedrogen uit. De DVD is alleen Frans gesproken en zonder enige subs. Ook de beloofde bonus zoals op de achterkant vermeld is nergens te ontdekken. Bijzonder slordig en vervelend.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 september 2009, 12:44 uurLucky Luke zal nooit vervelen, maar het zal ook nooit het niveau van de serie halen zoals Neo ook al aangeeft. Ook in deze Lucky Luke zitten weer een aantal leuke dingen. De indianen die zich met tekens bekladderen, de square dance-avond en de vooruitgang die de indianen zal verbannen. Het is allemaal best grappig, maar minder avontuurlijk en dat is de serie juist wel. Toch leuk om weer eens te zien.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2010, 19:49 uurEcht jeugdsentiment, veel beter dan de huidige tekenfilms van Lucky Luke waarin het allemaal flitsend en snel moet gaan.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 februari 2011, 20:31 uurDe strip leek ik altijd graag, dus laat ik ook maar een animatiefilmpje van Lucky Luke gaan kijken dacht ik vanmiddag. Zag al wel eens Les Dalton en Cavale (de daltons op vrije voeten) uit 1983, en die was een stuk beter dan dit. Het tempo lag wel erg laag, waardoor de 75 minuten voor je gevoel nog behoorlijk lang duurde. Maar goed, slecht kan ik dit ook niet noemen. Zitten wel wat aardige scenes tussen. 2*
3,0
[permalink] geplaatst op 27 februari 2011, 20:01 uurDeze Lucky Luke animatie film heeft een behoorlijk flauwe tint. Hoe lauw het ook mag zijn het blijft toch door de speciale chemie behoorlijk amusant. In het begin wat gekkigheid en na 20 minuten houd het een beetje op. Flauw blijft het nog wel en daarna wordt het leuk afgemaakt en komt het fraai en fris naar voren.
Jammer van het einde. Dat lijkt wel een herhaling van de gekkigheid in het begin. Ondanks dat bleef dit toch leuk. 3,0.