134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.256 berichten | 4.930.191 stemmen

locatie: Films » The Other Guys (2010) » Info

Actie / Komedie
107 minuten

geregisseerd door Adam McKay
met Mark Wahlberg, Will Ferrell en Michael Keaton

'The Other Guys' volgt detective Allen Gamble (Will Ferell), een forensisch accountant die meer geïnteresseerd is in het papierwerk dan de actie op straat en detective Terry Hoilz (Mark Wahlberg), die opgescheept zit met Allen als partner na een beschamende publieke vertoning. Allen en Terry kijken op naar de agenten Danson (Dwayne Johnson) en Manzetti (Samuel L. Jackson) maar wanneer de mogelijkheid zich voordoet voor Allen en Terry om zich te bewijzen loopt het allemaal niet zoals gepland.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 17:55 uur
ik vond dit echt een hele leuke film, veel humor en fijne aktie scenes.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2011, 16:59 uur
Film Pegasus schreef:
Veel kijkers vinden het jammer dat Samuel L. Jackson & Chris Rock geen al te grote rol hebben hier.

Volgens mij bedoel je Dwayne Johnson, aka The Rock. ;)

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Other Guys (€ 11,99)
gratis verzending

Other Guys (€ 12,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Other Guys (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 december 2011, 22:35 uur
Bij momenten van genoten, maar niet echt van de flow van de film. Vond de persiflage sterk maar hoe het kaartenhuisje in elkaar gezet werd, dus hoe men man A naar B ging verwarde me soms wat. Verder vond ik Eva Mendes wat miscast, de rol vroeg natuurlijk om een dame die smokin' hot was maar grappen kon ze niet meteen tot een goed einde brengen, Ferrell droeg dit helemaal.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 20:05 uur
Heerlijke melige film vooral Ferrel zet een zeer leuke rol neer.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 19:14 uur
Zeer flauwe film met af en toe een leuke grap.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2012, 12:31 uur
flyer schreef:
Wat een drukte en een macho gedoe. Ben tot 15 min gekomen en dat was meer dan genoeg

Dus je kijkt 15 minuten, zet hem af en stemt 1,5?
Je hele stem slaat nergens op, de film begint pas echt met "the other guys" na die 15 minuten. Dat macho "gedoe" hoort juist bij de intro van de film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2012, 13:19 uur
Pieter Montana schreef:
Film Pegasus schreef:

Volgens mij bedoel je Dwayne Johnson, aka The Rock. ;)

Klopt, dat komt door de korte speeltijd in deze film. :)

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2012, 17:59 uur
Toch te gek voor woorden dat ze de film verkopen met Jackson and Johnsen. Gasten komen amper voor in de film en juist om hen wil je die film zien. Beste afknapper..

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2012, 13:25 uur
Ik vind dit echt 1 van de leukste films die ik heb gezien.
Mark Wahlberg is dan ook 1 van mijn favoriete acteurs, waar hij normaal in veel misdaad speelt is het erg leuk hem eens in deze rol te zien.
Will Ferrell is natuurlijk een perfecte tegenspeler met veel grappige situaties.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2012, 15:10 uur
Profect schreef:

Maar komen toch wel briljant aan hun einde!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 17:24 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Doorgaans heb ik echt een hekel aan Will Ferrell, maar in combinatie met Mark Wahlberg vond ik hem hier toch wel erg leuk. Ik moet de man toch maar eens wat meer kansen geven (zolang hij maar niet in films met Ben Stiller zit) want ergens heeft hij toch wel gevoel voor komedie zolang hij zich maar omringt met andere leuke acteurs. Het zijn overigens niet alleen de twee hoofdrolspelers die fantastisch werk leveren, ook Mendes, Johnson, Jackson en vooral Keaton (een van zijn gaafste rollen so far) zijn erg sterk bezig.

De film steunt op banaliteit, maar slaat nergens door in open deuren in trappen of simpele poep- en piesgrappen a la The Hangover (braak) en heeft uitstekende dialogen en absurde situaties. Het moment dat Johnson en Jackson van een flatgebouw springen en met een vloeiende camerabeweging te pletter storten op de grond was hilarisch, helemaal omdat je gewoon niet verwacht dat het zou gebeuren. Het was het meest voor de hand liggend natuurlijk, maar dat men het op een dergelijke wijze in beeld zou brengen was compleet verrassend.

Fijn dat de film ook verder gewoon lekker hard en grof is. Ik heb Cop Out nog maar voor een klein gedeelte gezien, maar ik weet nu al zeker dat deze film in ieder opzicht een betere politiekomedie is. Typisch een film waarbij ik hoop dat er een vervolg komt.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 20:51 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
The Other Guys is best een leuke actiekomedie. Al moet ik zeggen dat ik er iets meer van had verwacht. De film bevat veel momenten die erg leuk zijn, maar ook enkele saaie momenten. Dat is jammer, want bij die leuke scenes zitten wel fragmenten waarbij ik vaak hardop heb moeten lachen (bijv. de barscene waarbij het beeld stil staat). Will Ferrell en Mark Wahlberg vormen een leuk duo in de film. Ook de bijrollen van o.a. Michael Keaton en Eva Mendes zijn best leuk. Maar voor Samuel L. Jackson en Dwayne Johnson hoef je het niet te doen. Niet alleen de humor zit goed maar ook de actiescenes zagen er best leuk uit. Weliswaar wat overdreven, maar dat was juist ook leuk :) Over het algemeen ben ik positief over de film. Hij was niet altijd even leuk en iets aan de langdradige kant op het laatst maar over het geheel gezien heb ik me prima vermaakt.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 9:48 uur
Mên. films die naar alle kanten tegelijkertijd om zich heen slaan. Wat een vermoeiende bende krijg je dan. The Other Guys wil van alles zijn: grappig, actie in een zogenaamd slim plotje en tot slot ook nog maatschappijkritisch over de bail-out-shizzle. Het slaat bij mij niet aan en ik vond het een bijzonder vervelende film. De humor is uit het vaatje niet-grappig absurdisme getapt en de enige echte vette actie was helemaal in het begin met Samuel L Jackson te vinden.