134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.256 berichten | 4.930.191 stemmen

locatie: Films » Zookeeper (2011) » Info

Komedie / Romantiek
104 minuten

geregisseerd door Frank Coraci
met Kevin James, de stemmen van Sylvester Stallone en Adam Sandler

'The Zookeeper' vertelt het verhaal over de goedaardige dierenverzorger Griffin Keyes (Kevin James), die ervan overtuigd is dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit maar niks, raken in paniek en besluiten om Griffin te adviseren, in de hoop dat hij het meisje van zijn dromen (Leslie Bibb) verovert en toch voor de dierentuin kan blijven werken.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2011, 10:40 uur
Nee deze film wist mij niet te boeien, al waren de beelden mooi in HD

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 22:12 uur
Het was voor mij moeilijk om de beste film van 2011 te kiezen, maar de meest verschrikkelijke van 2011 is voor mij zookeeper. Nou heb ik natuurlijk niet alles van 2011 gezien, maar slechter dan dit kan bijna niet. Ben een enorme fan van Kevin James maar ik heb in deze film niet 1 keer moeten lachen. Cliche na cliche na cliche, een dikkertje met 2 bloedmooie vrouwen die om hem vechten (yeah right), en die dieren waren nog wel het irritantst van allemaal.
Snel vergeten....

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Zookeeper (€ 16,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Zookeeper (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Zookeeper (€ 19,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 0:02 uur
Wat een leuke film zeg :)
Echt eentje voor jong en oud.

Het verhaal tussen de 3 hoofdpersonages is misschien al snel te raden hoe dat zal aflopen op het einde van de film, maar daar gaat het eigenlijk niet zo om vond ik. Het grote plezier van deze film zit hem in de grappige karakters van de dieren. Die zorgen heel de film lang voor leuke humor.

Het samenspel tussen mens en (geanimeerd) dier vond ik perfect overkomen, wat me niet altijd makkelijk lijkt.
De Engelse stemmen met oa Stallone, Cher en Nick Nolte vond ik erg goed bij de dieren passen die ze vertolkten. Tot slot is de aftiteling zeker de moeite waard om even te kijken, want dan zingen de dieren nog de hit More Than A Feeling van Boston 8)

Goed gemaakt!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 0:26 uur
Als je de achterzijde van de dvd leest of de trailer ziet kun je het eigenlijk al goed raden: een echte Amerikaanse romantische comedy met uiteraard een happy end. En ik moet zeggen, de film vervult deze verwachting prima. Maar je moet er wel van houden. Persoonlijk gezien is dit niet mijn smaak. Vandaar mijn lagere waardering.

Verder zijn de beelden prima, maar niet echt verbazend prachtig. De dieren vind ik, alhoewel ze wel goed geïntegreerd met het beeld zijn, over het algemeen nep overkomen. Oorzaak daarvan zijn voornamelijk de spraakbewegingen die naar mijn gevoel niet voldoende gelijk met het geluid lopen. Dat had wat mij betreft wel beter gekund. De gorilla was overigens, itt de andere dieren, duidelijk een man in een pak.

Wat geluid betreft zijn er weinig effecten en opmerkelijk weinig muziek.

De humor moet, net zoals het plot, ook bij je persoonlijke smaak passen. Ik heb af en toe wel eens moeten lachen, maar over het algemeen vond ik het nogal flauwe of droge grappen.

Over de acteerkwaliteit heb ik niet veel aanmerkingen, maar vind Kevin James beter op zijn plaats in the King of Queens, maar dat ligt misschien eerder aan het soort humor. Over het algemeen simpele dialogen en voorspellende en typische karakters, maar dat is te verwachten bij dit soort films.

De aftiteling vond ik overigens prachtig. Klinkt misschien raar maar de bloopers en het feit dat je kon zien hoe de film is gemaakt vond ik nog het leukste van de hele dvd.

Zowel de eenvoudige humor, de simpele verhaallijn en de grappige lieve beesten maken het een film die uitermate voor kinderen geschikt en vermakelijk is.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 13:30 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Zookeeper is een zoetsappige film met een romantische draai. Een film met pratende dieren, waar hebben we dat eerder gezien... Dr. Dolittle? Kortom, cliche en totaal niet origineel, vanaf de eerste minuten is exact te voorspellen hoe de film gaat lopen. Hier kan ik best mee leven. Helaas laat Zookeeper alsnog wat steken vallen...

Kevin James doet het prima als Griffin. De rol past goed bij hem, en ook zijn mooie vrouwelijke tegenspelers acteren aardig mee. De dieren zijn grappig. Wat ik echter jammer vind, is dat de film soms onnodig over de top gaat. Het dieptepunt was toch wel de scene waarin Griffin de gorilla meeneemt naar de kroeg. Verschikkelijk. Deze onzin had de film helemaal niet nodig. Dit soort flauwiteiten kwamen iets te vaak voor, daar scoort Zookeeper minpunten mee.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2012, 20:33 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
How long have you been able to talk?...Let's see, today's Tuesday so... always.

Dit vond ik nu gewoon een leuke film....natuurlijk is het voorspelbaar,maar de combinatie tussen Kevin James en de dieren is gewoon geweldig :D....en het ziet er ook goed uit.

Kevin James is prima op dreef en de stemmen die gekozen zijn voor de dieren(Stallone,Cher,Nolte,Sandler,Favreau) zijn ook goed en zorgen voor zeer leuke scene's ...Vooral het gedeelte in T.G.I.Friday's is super...

Maar voor mij is toch Donald the Monkey de ster in deze film _O^....

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2012, 17:52 uur
Wat een slechte film is het.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2012, 17:02 uur
Beetje voorspelbare film, maar toch leuk voor een keer.
Zeker ook leuk voor kinderen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2012, 20:56 uur
Voorspelbaar, maar evengoed heb een leuke tijd gehad met deze film. Leuk gespeeld en goede samenwerking met de dieren :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2012, 13:53 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik wist niet wat ik moest verwachten van Zookeeper. Aan de ene kant leek hij me best leuk, aan de andere kant een beetje flauw. Die verwachting is, nadat ik hem gisteravond heb gezien, inderdaad waar. Kevin James zet een leuke, sympathieke rol neer. Leslie Bibb daarintegen was vaak irritant, al hoorde dat ook wel een beetje bij de rol. De stemrollen van Nick Nolte, Adam Sandler en Sylvester Stallone zijn ook leuk. Hun personages (de dieren) zijn waarschijnlijk voor velen irritant, maar ik vond het best meevallen. Vooral de gorilla is een leuk personage en de scenes dat hij met Griffin uit gaat zijn best grappig. Het leukste fragment in de film was toch wel die bruiloft, waabij Griffin in die doeken gaat hangen en zodoende een hoop stuk maakt :D. De film heeft ook enkele nadelen. Het is een grote cliché.. Het einde zie je al van ver aankomen en de gorilla ziet er heel nep uit. Maar dat kan me in een geval als deze film niet zo storen. De settings en de dieren zijn leuk, de grappen zijn aardig en de film verveelde me geen moment. Het is dan misschien wel typisch Amerikaans, maar ik kon me er toch goed mee vermaken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 21:03 uur
Een soort van Dr. Dolittle film en tevens even slecht of misschien zelfs nog slechter. Dit is toch echt een film voor de kleintjes (tot een jaar of acht) onder ons want zowel het verhaal als de humor is zo flauw en kinderachtig als maar wat. Het enige wat me nog een beetje kon bekoren in deze flut film was de cast en dan niet die imbeciel van een Kevin James of de stemmen van de bekende cast maar het vrouwelijke schoon zoals Rosario Dawson en Leslie Bibb.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 20:03 uur
Tegenvallende film waarin de dieren uit een dierentuin proberen te voorkomen dat hun verzorgen hen verlaat door hem liefdes-advies te geven. Dit zou op zich wel een leuke comedie op kunnen leveren, maar er zijn te veel oninteressante zij-plotjes, de grappen zijn te flauw en als geheel veel te voorspelbaar.