Little Fockers (2010)

geregisseerd door
Paul Weitzmet
Robert De Niro,
Ben Stiller en
Dustin HoffmanNa tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?
2,5
[permalink] geplaatst op 19 november 2011, 20:24 uurTja, de lol is er nu wel zo'n beetje af. Na deel 2 hadden ze moeten stoppen.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 november 2011, 22:04 uurniet spectaculair maar wel een paar keer gelachen....
2,0
[permalink] geplaatst op 25 november 2011, 10:14 uurUitmelkfilm die ondanks de sterrencast mij niet kan bekoren. Mede gelet op die cast had er meer ingezeten. De little fockers spelen helaas een nogal onderschikte rol in het geheel, het draait allemaal weer om de Godfocker-de heer Stiller- en de heer De Niro die wel weer geinig is. Ook de heer Wilson zet een leuke rol neer maar al met al een matige comedy.
0,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2011, 23:45 uurRotzooi. Dit deel had wat mij betreft niet gemaakt hoeven worden. Flauwe grappen die je van kilometers afstand aan ziet komen en die iedere 16-jarige kan bedenken. Dieptepunt is de stijve van De Niro. Jammer dat mijn held zich hier voor leent. En de eerste twee delen waren nog best ok.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 november 2011, 14:18 uurmisschien niet de beste maar meer dan leuk: 3.0
2,5
[permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 14:41 uurUitgemolken. Een deel die onnodig was. Paar grappen waren geslaagd maar ook weer voorspelbaar.
1,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2012, 22:53 uurSlecht.
Nogal uitzichtloos en voorspelbaar vervolg. Hoewel de eerste twee delen nog ergens tot mede-frustatie leiden was dit gewoon een stapeling van saaie en niet echt indrukwekkende grappen/situaties. Het was het allemaal gewoon niet, waardoor de film nogal pijnlijk overkwam.
Het is wel uit te kijken en het laatste kwartiertje is vergeleken de rest van de film nog best vermakelijk, maar helaas red dit de film niet van een dikke onvoldoende. Ik heb sowieso weinig met het gezicht en de hele persoonlijkheid rond om Ben Stiller waardoor ik het liefst zijn films vermijd.
Ook vond ik het aandeel van de ''little'' fokkers een beetje onwaardig qua titel aangezien die maar een vage bijrol hebben in het totale verhaal. Ze hebben geschoten, maar niet in de roos.
1 ster
2,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2012, 0:09 uurJammer van dit deel, waar deel 1 en deel 2 aardig vermaakte, viel dit deel mij wat enigszins tegen. De humor kwam niet over, zoals de vorige delen, en ik vond de humor zelf ook niet meer zo leuk, hier en daar wat kunnen lachen, maar daar bleef het ook bij. Verhaal zit simpel in elkaar, niet veel bijzonders. De film zelf komt op mij over alsof hij snel en haastig is gemaakt, om maar zo snel mogelijk geld in het laatje te brengen. Jammer, waar deel 1 en 2 wisten te vermaken, laat dit deel dat jammer genoeg liggen.
Cijfer: 2.5*
[permalink] geplaatst op 29 april 2012, 2:45 uurrobert is in deze flick erg sterk