Sympathy for Delicious (2010)

20 stemmen | gemiddelde 2,95

Komedie /
Drama96 minuten
geregisseerd door
Mark Ruffalomet
Christopher Thornton,
Orlando Bloom en
Juliette LewisHet verhaal draait om ‘Delicious' Dean O'Dwyer, een verlamde dj die zich laat verleiden tot spirituele genezing. De jongeman blijkt echter zelf over een gave te beschikken om zieke of verlamde mensen te genezen. De enige persoon die Delicious niet kan helpen is zichzelf. Daarom wil hij zijn droom verwezelijken; hardrocker worden.
[permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 21:36 uur
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2011, 7:10 uur
3,0
[permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 18:18 uurHet komedie gedeelte is me even ontgaan denk ik, maar heel mooi drama.
Acteerwerk prima, camerawerk mooi stabiel(ik walg van die schokkende beelden die je steeds vaker ziet.)
Al met al prima film.
mauwiewauwie
[permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 18:31 uurBriljant script met een leuke boodschap aan het einde!

3,0
[permalink] geplaatst op 13 november 2011, 19:04 uurhier had veel meer in kunnen zitten dat hele gedoe met die rockband en de rechtszaak had er niet ingemoeten ze hadden meer moeten focussen op delicious d hoe hij leefde en meer bezig zijn met zijn spirtuele gift from god jammer toch nog genoten
3,0
[permalink] geplaatst op 3 december 2011, 19:03 uurLeuk in elkaar gezet, vooral met dat spirituele erin. En inderdaad er waren wat dingen wat ze weg hebben kunnen laten, ook was hij net-niet krachtig genoeg (en geloofwaardig) de film.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 22:02 uurNiet bepaald een komedie. Aardige film.
3,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 0:04 uurEen heler in een rolstoel die zich zelf niet kan genezen. En dat is niet leuk?
1,5
[permalink] geplaatst op 13 februari 2012, 23:48 uurFlauwe film over een man die een gave heeft maar de andere kant kiest. Vervelende personages en nergens grappig of goed drama.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2012, 12:43 uurAardige film over een zwerver in een rolstoel die erachter komt dat hij door handoplegging mensen kan genezen. Het verloop van het verhaal gaat een interessante kant op en bevat tegen het einde nog een boodschap. Als film zelf wel wat onevenwichtig en vooral de eerste helft komt nogal (intentioneel) lelijk over. Maar acteur Mark Ruffalo toont zeker potentie hier als debuterend regisseur. Duidelijk een film gemaakt door en met vrienden.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 maart 2012, 22:45 uurEen redelijk dramafilm...
Redelijk verhaal...
Dezelfde erhaal van andere film komt me
bekend voor...
Redelijk acteerwerk...
Wel bekende acteur Mark Ruffalo, hij is ook
regisseur...
Redelijk mooi HD kwaliteit...
Geen moeite waard...