134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.255 berichten | 4.930.191 stemmen

locatie: Films » Hesher (2010) » Info

Hesher (2010)

Alternatieve titel: Metalhead

Hesher (2010)
400 stemmen | gemiddelde 3,51
mijn stem:
12 jaar geweld angst drugs- en alcoholmisbruik discriminatie grof taalgebruikVerenigde Staten
Drama
106 minuten

geregisseerd door Spencer Susser
met Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman en Devin Brochu

De 13-jarige T.J. en zijn vader zijn beiden diep geraakt door het tragische verlies van hun moeder en vrouw, en wonen nu samen met hun oude oma. Op weg naar school ontmoet T.J. Hesher, een man van einde twintig met een zwaar verleden. Hij zorgt ervoor dat T.J. diep in de problemen raakt, erger dan hij zich ooit voor had kunnen stellen. Nicole, een cassière, probeert T.J. te beschermen. T.J. wordt verliefd op Nicole, maar zijn fantasie over haar wordt vernietigd door Hesher. Hesher trekt in bij T.J. zijn vader en hun oma. Hij is hier niet voor uitgenodigd, maar wordt op een bepaalde manier toch geaccepteerd.

Vanaf 29 mei te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2012, 23:58 uur
Goed drama met een vleugje humor Het verhaal is een beetje vreemd, maar wel lekker. Het is duidelijk dat Joseph Gordon-Levitt hier de show steelt. Hij zet echt een goede rol neer. De rest van de cast is beduidend minder, maar ook niet slecht. Ik heb genoten van deze film! :) 3,5 ster

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2012, 20:09 uur
Geweldige film; boeit van begin tot eind. Superrol van Joseph Gordon-Levitt; 'n personage wat scheit heeft aan alles. De invloeden van Metallica maken het helemaal af.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Hesher (€ 14,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Hesher (Blu-ray) (€ 16,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Hesher (€ 17,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 9:49 uur
Ongeacht hem niet afgezien te hebben ( mis nog een half uurtje waardeer ik hem op een 3,5. Meeslepend en controversieel

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 17:18 uur
Prachtige film. Vooral door het briljante acteerwerk, maar ook door de inktzwarte humor die door het drama geweven is. De soundtrack maakt het compleet.
Dikke 4.5 * . Kan bij herziening nog wel eens hoger worden.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 1:37 uur
Briljante, eigenaardige, trieste, humoristische film.
Zeker gaan kijken. Levitt heeft een geweldige rol! Ik heb genoten van deze film en ga 'm zeker nog eens kijken.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 1:43 uur
gauke schreef:
De regisseur probeert een uniek verhaal te vertellen maar kan geen keuze maken. Daardoor komt deze film rondom een op zichzelf interessant thema: "leren waarderen wat men heeft", ongeconcentreerd, onevenwichtig, niet consequent, geforceerd, verwarrend en zelfs voorspelbaar over en onderhoudt ie matig. Door de dan weer grappige, dan weer enge scènes en het gebruik van (mooie) metaforen ontstaat een vreemde mix van zwarte komedie, sociale aanklacht en rouwverwerkingsdrama. Jammer want het verhaal barst van de potentie; daar had meer uitgehaald kunnen worden.

Ik ben het niet met je eens Gauke, ik vond deze film zeer onderhoudend! Die vreemde mix vond ik juist zo interessant. Volgens mij was dat ook juist helemaal de bedoeling. Je beschrijft precies het karakter van Hesher: ongeconcentreerd, onevenwichtig, niet consequent, geforceerd, verwarrend en voorspelbaar...!