134.915 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.948 berichten | 4.931.679 stemmen

locatie: Films » Freeway Killer (2010) » Info

Misdaad / Thriller
85 minuten

geregisseerd door John Murlowski
met Scott Leet, Cole Williams en Dusty Sorg

Het verhaal van William Bonin, een seriemoordenaar uit Californië. Het is december 1979. Al een paar jaar lang duiken er overal dode lichamen op en volgens de krant is er een seriemoordenaar actief. In maart 1980 krijgt hij de naam 'Freeway Killer'. Achter Bonin schuilt een geliefde man, die vrachtwagenchauffeur van beroep is. Hij heeft slechts één goede vriend; Vernon Butt. Samen zoeken ze 's nachts de snelwegen in Californië af, op zoek naar slachtoffers (mannen). Het probleem is echter dat Bonin van geen ophouden weet.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2011, 23:17 uur
Tegenwoordig zetten ze overal horror op, zelfs op een roadmovie.
Wel een leuke film om te bekijken, een andere opzet als we normaal gewent zijn van serial killers.
Vond het einde prima !!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2011, 16:49 uur
Redelijke film om te kijken. Ik heb me vrij aardig vermaakt. Het acteerwerk is matig. Het verhaal is redelijk. Het camerawerk is ook beroerd. Maar wanneer je zit te kijken verveel je je niet echt. De film gaat in een lekker tempo door. Kortom een aardige film om een keer te kijken

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Freeway Killer (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Freeway Killer (€ 12,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Freeway Killer (€ 12,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2011, 10:32 uur
die constante smile van de killer irriteerde me mateloos. B-film, maar dan wel een matige tot goede b-film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2011, 19:20 uur
yellowflag schreef:

Matig tot goed is bij mij hoger dan die 1,5 die jij geeft hoor.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 21:07 uur
Prima low budget filmpje. Aan sfeer aan spanning geen gebrek en het acteerwerk is ook nog eens redelijk tot goed.

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 21:08 uur
Poster ziet er wel tof uit.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2011, 12:07 uur
Tof, leuk , verhaal redelijk, aardig vermaakt. ???????

Zoek naar de naam William Bonin (freeway killer,) bijnaam voor de klootzak die zoveel mensen verkrachtte en vermoorde. Dit is een waargebeurd verhaal.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2011, 12:00 uur
Heel veel verwachtte ik niet van deze film, gezien de tamelijk onbekende cast, op Michael Rooker na.
Maar toegegeven de film is redelijk meegevallen.
Er zit aardig wat spanning en het verhaal is zo ziekelijk dat het niet anders kan dan waar gebeurd te zijn.
Geen origineel einde, maar had je anders verwacht hoe het met zo'n psychopaat zou aflopen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 10:18 uur
Mijn eerste film van 2012! :) Helemaal tuttikaputti wakker worden om 08.30 en jezelf dwingen om lekker uit te slapen, maar tot te conclusie komen dat je te wakker bent. Wat doe je dan? Juist, filmpje aanzetten.

En dit bleek best wel een fijne film voor een luie, vermoeide en nergens-zin-in-hebbende gemoedstoestand. Paar creepy guys, een redelijke spanning en ook nog wel aardig acteerwerk. Maar uiteraard zijn er ook weer enkele dingen die Elineke lichtelijk irriteerden. Enorm vervelend camerawerk en de film voelt gedateerd aan. Ook, zoals al eerder gezegd, ging die big smile van de killer af en toe op mijn zenuwen werken. Misschien ook omdat die vent al zo'n gestoord voorkomen heeft, het maakte me nerveus. Maar dat is dan eigenlijk weer een goed punt, toch?

Middelmatig.