One Tough Cop (1998)

geregisseerd door
Bruno Barretomet
Stephen Baldwin,
Chris Penn en
Gina GershonAls een non wordt verkracht nemen Bo Dietl (Stephen Baldwin) en zijn partner Duke Finnerly (Chris Penn) het op tegen het tuig van de richel in de straten van New York City. De jarenlange vriendschap met Richie La Cassa is een grote hulp. Hij is een 'neef' in een van de grootste gangsterfamilies van het land. Bo krijgt van hem informatie die hij nodig heeft. Maar dit brengt Bo onder verdenking bij FBI agent Jean Devlin (Amy Irving). Zal het oplossen van de meest delicate zaak in de geschiedenis van New York Dietl en Finnerly hun politiepenningen kosten ?
1,5
[permalink] geplaatst op 27 april 2004, 23:02 uurErg matige film die aan elkaar hangt van de clichés. Stephen Baldwin acteert ronduit slecht in dit inspiratieloos en slecht uitgewerkt misdaaddrama. De clichés zijn irritant , Baldwin is gewoonweg slecht en het geheel onboeiend. 1,5*
3,5
[permalink] geplaatst op 1 juli 2004, 4:08 uurvond het wel een vermakelijke film. Is op waarheden gebasseerd, Bo Dietl zat daadwerkelijk bij de politie in New York. En Gina Gershon is altijd te genieten!
2,0
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2004, 23:54 uurwel leuk
en idd, Gina is geil

2,5
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2004, 23:59 uurBeetje goedkoop politiedrama. Echt een TV film. Heb me wel vermaakt verder, maar verder niet heel bijzonder.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 september 2004, 11:50 uurHeb me ook wel vermaakt maar het verhaal was niet bijzonder ofzo, maar toch wel aardig om te kijken.
djelle
[permalink] geplaatst op 23 december 2004, 20:00 uurMja, inderdaad. 2