134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.978 berichten | 4.931.751 stemmen

locatie: Films » One Tough Cop (1998) » Info

Actie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Bruno Barreto
met Stephen Baldwin, Chris Penn en Gina Gershon

Als een non wordt verkracht nemen Bo Dietl (Stephen Baldwin) en zijn partner Duke Finnerly (Chris Penn) het op tegen het tuig van de richel in de straten van New York City. De jarenlange vriendschap met Richie La Cassa is een grote hulp. Hij is een 'neef' in een van de grootste gangsterfamilies van het land. Bo krijgt van hem informatie die hij nodig heeft. Maar dit brengt Bo onder verdenking bij FBI agent Jean Devlin (Amy Irving). Zal het oplossen van de meest delicate zaak in de geschiedenis van New York Dietl en Finnerly hun politiepenningen kosten ?

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2004, 23:02 uur
Erg matige film die aan elkaar hangt van de clichés. Stephen Baldwin acteert ronduit slecht in dit inspiratieloos en slecht uitgewerkt misdaaddrama. De clichés zijn irritant , Baldwin is gewoonweg slecht en het geheel onboeiend. 1,5*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juli 2004, 4:08 uur
vond het wel een vermakelijke film. Is op waarheden gebasseerd, Bo Dietl zat daadwerkelijk bij de politie in New York. En Gina Gershon is altijd te genieten!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

One Tough Cop (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2004, 23:54 uur
wel leuk
en idd, Gina is geil :p

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2004, 23:59 uur
Beetje goedkoop politiedrama. Echt een TV film. Heb me wel vermaakt verder, maar verder niet heel bijzonder.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 september 2004, 11:50 uur
Heb me ook wel vermaakt maar het verhaal was niet bijzonder ofzo, maar toch wel aardig om te kijken.

djelle
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2004, 20:00 uur