132.162 gebruikers | 82.760 films | 30.180 regisseurs | 3.420.434 berichten | 4.773.325 stemmen

M.A.N. (Met Andere Normen) (2009)

Alternatieve titel: Met Andere Normen

M.A.N. (Met Andere Normen) (2009)
25 stemmen | gemiddelde 1,86
mijn stem:
Nederland
Drama
90 minuten

geregisseerd door Robert Matser
met Isa Hoes, Rick Engelkes en Medina Schuurman

Olga van Walraeven en Jeanine van der Schathuyzen zijn een rijk en uiterst succesvol modeduo. Hun lingerie wordt over de hele wereld verkocht, geen glamourblad komt uit zonder Olga en Jeanine op de cover en jonge, knappe minnaars staan in de rij om hun jet-set leventje met ze te delen. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn. Wanneer hun grote concurrent op slinkse wijze de ontwerpen van hun nieuwe collectie steelt, komt hun bedrijf in zware problemen. De dames gooien alle principes overboord om hun luxe leventje te behouden. List, bedrog of moord, alles is geoorloofd om maar niet af te glijden naar een modaal burgerlijk bestaan.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 0:43 uur
Steriel. Harold Pinterachtig drama wat strandt in geknutsel om er een artistieke draai aan te geven maar met moeite de aandacht vast kan houden. Acceptabel geacteerd maar uiteindelijk stukgelopen op een script wat een te groot struikelblok bleek te zijn mijn inziens. Niet echt heel slecht maar zeker niet voldoende.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 1:09 uur

Man (€ 13,99)
gratis verzending

Man (€ 15,49)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 9:11 uur
Ik zag 'm liggen bij MovieMax.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2009, 21:46 uur
Hartstikke goede film. Geweldige acteurs! Isa Hoes is fenomenaal qua acteerprestaties als ook uiterlijk. Maar vlak Medina Schuurman niet uit .
Er mogen wat mij betreft meer van dit soort films komen. Het predikaat Nederlandse film stijgt hiermee enorm in waarde, waar vroeger weleens anders over werd gedacht. Geweldig ook dat Peter Faber en Rick Engelkes aan deze film meededen. Top.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 december 2009, 18:10 uur
vreselijke flut movie zit geen schot in.... zonde van de dure Celluloid
next!!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2010, 9:26 uur
Semi-thriller over 2 bitches, in een zwak en vreemd verhaal.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2010, 23:41 uur
Dun verhaaltje, net genoeg vermaak. Irritantie doorlopende reclame voor Grolsch.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 14:08 uur
Super nieuwsgierig was ik naar deze film met 2 hoofdrolspelers uit de serie Rozengeur & Wodka Lime, waar ik dol op ben!
Toch viel deze film een beetje tegen.. Er werd geprobeerd een bepaalde sfeer neer te zetten die ik wat gemaakt over vond komen.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 17:46 uur
Dit kan toch niet waar zijn, dat er nog zo'n misbaksels gemaakt worden.
Als je die twee vrouwen ook ziet: 10 lagen make-up is nog niet voldoende om er nog goed uit te zien, maar ja, dan kun je niet meer dan af en toe met je bovenlip bewegen. En ze geilen nog op elkaar ook, kun je nagaan. Bijna om medelijden te hebben. De film is duidelijk gemaakt voor de doelgroep van de saaie lelijke huisvrouwenzender Net 5. ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 13:19 uur
De film lijkt me echt helemaal niks, maar misschien ga ik hem toch bekijken ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 13:43 uur
Vandaag toch bekeken en ik vond het toch wel een leuke film. Het begon beetje raar en vaag maar steeds meer kwam je in de film zelf zitten.
Het acteerwerk was van matig tot gewoon heel goed, ook de cast was heel goed.
Het verhaal wat hier beschreven staat is nogal warrig, maar eigenlijk hoef je hier niet over na te denken want je snapt het meteen.
Sommige scenes waren een beetje overdreven, maar dat kan ook wel bij dit soort films.
Ook kwam er dit keer weinig seks in voor, wat je bij veel nederlandse films meestal toch wel ziet.
Verder was ik gewoon tevreden, niet dat het een topfilm is, maar heb de film wel lekker relaxt afgekeken.
Ik zal zeker de film niet snel nog een keer kijken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2010, 20:36 uur
Bibelonseberg schreef:

Dit meen je hopelijk niet serieus. Deze film mag niet in de schaduw staan van films als Karakter, Lek of Terug naar de kust.

Zelden zo'n slechte film gezien.