geregisseerd door George Hickenlooper met Kevin Spacey, Barry Pepper en Kelly Preston
Jack Abramoff (Kevin Spacey) is werkzaam als advocaat. Buiten zijn werk gaat hij vaak naar casino's. In deze casino's koopt hij mensen om en pleegt tevens fraude. Een aantal financiële schandalen zorgt ervoor dat hij uiteindelijk in de gevangenis belandt.
Na vaak de titel voorbij hebben zien komen heb ik de film toch maar eens gekeken.
Hij is best de moeite waard.
De synopsis vind ik maar matig... een hoop vreemde dingen die naar mijn idee niet helemaal kloppen.
Verder wel een vermakende film met goed acteerwerk. Interessant kijk op de wereldje van de lobbycultuur. Ik kreeg ook meteen zin om een casino te bezoeken maar ben uiteindelijk na de film een tweede keer gezien te hebben met mijn vrouw de hele nacht door blackjack online gespeeld stukje veiliger natuurlijk ook .
Maar toch blijft Kevin Spacey naar mijn idee zijn acteerwerk niet ten volle gebruiken door de regisseur en blijft hij nog steeds favoriet in de meer freaky rollen zoals in American Beauty..!
Ik wacht al wel weer op de volgende film met Spacey. ''Margin Call''
Ik heb hem uiteindelijk niet meer gezien (geen tijd), maar vond wel deze Casino Jack recensie, dit weekend dan maar toch gaan kijken!
mauwiewauwie
[permalink] geplaatst op 11 november 2011, 22:40 uur
[quote]esma2 schreef: Ik vind het wel jammer dat Kevin Spacey altijd de 'gevallen' man speelt. Hij is altijd de lul die iets verkeerds doet en er niet mee weg komt. Toegeven dat ie misschien wel erg goed is in zulke rollen, maar ik word er wel een klein beetje moe van eigenlijk..
Dan heb je deze 2 toppers nog niet gezien The Usual Suspects en Ordinary Decent Criminal
Komt Kevin Spacey op wel zeer spectaculaire manieren weg!