134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.975 berichten | 4.931.730 stemmen

locatie: Films » Night Watcher (2008) » Info

Horror / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Will Gordh
met Daniel Vincent Gordh, Kelly Huddleston en Christopher Kadish

Na de onverwachte zelfmoord van haar moeder, vindt Angela troost in haar nieuwe vriendschap met Brian. Op een dag krijgt ze een angsaanjagend pakketje met daarin een voyeuristische tape. De tape toont de laatste dagen van haar moeder en onthult dat iemand haar gevolgd, gestalkt en begluurd heeft. En als de dodentol in de stad stijgt, wordt het duidelijk dat dit alles geen toeval is. Men denkt dat de sterfgevallen zelfmoorden zijn, maar de waarheid blijkt veel, veel erger...

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2009, 2:23 uur
Slap, langdradig verhaal dat nergens spannend wordt.
Irritante belichting en matig geacteerd
Was blij dat ie afgelopen was, hopelijk wordt hier geen vervolg meer op gemaakt!
Kortom gewoon niet kijken , baggerfilm

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2009, 14:23 uur
Poster is heel mooi maar, rest is bagger.
Helemaal totaal geen spanningsopbouw slecht geacteerd.
Slecht camera werk.
Kortom slecht
voor de poster krijgt de film

1,5 ster

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2009, 20:46 uur
Ik heb hem na 30 minuten eraf gezet, vond het echt een slechte film.
Zat me echt te vervelen, geen spanning niks.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2009, 4:26 uur
enorm saai, er gebeurt niks, heb hem ook stopgezet halverwege de film, tenenkrommend en zonde van mijn tijd

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2009, 21:15 uur
Niet afgekeken, maar na 10 minuten uitgezet. Ik heb nog nooit zoŽn slechte belichting, acteerwerk en geluidskwaliteit in een film gezien. Laat staan in 10 minuten tijd.

Veel te langdradige, overbodige monologen ook. Night Watcher is geen B-film, daar is hij te slecht voor. Het lijkt eerder een afstudeerwerkje.

B.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2009, 22:50 uur
Bedankt voor het commentaar, deze sla ik dus over!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2009, 15:39 uur
oh bah, wat een saaie, onzinnige film. Het slaat nergens op. Heb m na een half uur uitgezet want ik had het idee van, waar gaat dit over????? Snapte er helemaal niks van.
geen sterretjes van mij.
Acteerwerk was ook knudde.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 17:39 uur
Slechte film. Ik zag de poster en dacht dit kan nog wel iets worden, maar het werd slecht. Het verhaal is niet goed en het acteerwerk is helemaal slecht. Nee geen aanrader.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 15:20 uur
Dit is mijn eerste bericht op MovieMeter en het spijt me dat dit gelijk een zeer negatief bericht is!

Deze "film" zit zo slecht in elkaar, ik weet niet hoe ik dit kan uitleggen aan de lezers hier!
Camerawerk is om te huilen
Acteerwerk is om te janken
Muziek is zeer slap (behalve bij de aftiteling)
Verhaallijn, is er niet!

Kortom, sla deze film over, want je kan beter een rondje gaan lopen ofzo of een cd gaan luisteren.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen van de "kwaliteit" van deze film en tot de volgende review!

* 0,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2010, 19:17 uur
Nou, dat wordt dus geen dvd downloaden aangezien de reacties hier. :-)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 12:39 uur
Muck schreef:
geen sterretjes van mij.
Acteerwerk was ook knudde.

Dit is zoals het hoort denk ik. Slechte film kan, hem uitzetten na 10 of 30 minuten kan ook maar neem dan een voorbeeld aan MUCK geen punten als je de film niet heb gezien, waar stopt het anders ik heb de trailer gezien, de naam. :(

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2010, 20:58 uur
ik zit hem nu een minuut of 10 te kijken en ik denk dat ik hem er toch maar afzet.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2010, 21:12 uur
die gedachten had ik na 5 min.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2010, 0:26 uur
Zelden zo'n slechte film gezien! Mag niet eens een B-film genoemd worden. En die mega-irritantie belichting in heel de film. Hadden ze lampen te veel ofzo? En die acteerprestaties... In een gemiddelde GTST-aflevering wordt nog beter geacteerd!
Ivm de douchescene nog een halve ster..

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2010, 23:21 uur
wat een slechte film!
ik wilde hem ook al naar 10 minuten uitzetten, toch afgekeken,je weet maar nooit, kan altijd nog iets worden.
maar helaas..
het verhaal op zich, daar hadden ze een goeie film van kunnen maken.
Maar jeetje wat slecht is deze film in elkaar gezet, niet te geloven.

veel teveel licht,slecht geacteerd, ontzettend slecht camarawerk..

Nou gewoon echt zonde van je tijd, dvd kan zo de prullenbak in.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2010, 22:54 uur
Nou na 10 minuten heb ik hem maar uitgezet, wel even doorgespoeld, maar het zag er nergens echt spannend uit. De acteurs overtuigende niet, camera werk niet. Deze film gewoon laten liggen zou ik zeggen.