134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.974 berichten | 4.931.727 stemmen

Embrace of the Vampire (1995)

Embrace of the Vampire (1995)
43 stemmen | gemiddelde 1,89
mijn stem:
Horror
92 minuten

geregisseerd door Anne Goursaud
met Martin Kemp, Rebecca Ferratti en Alyssa Milano

De Vampier heeft zijn zinnen gezet op de sexy maagd Charlotte. Hij heeft haar zuivere bloed nodig om te voorkomen dat hij in het eeuwige graf belandt. Niets zal hem weerhouden om haar te verleiden. Hij bezoekt Charlotte in haar dromen en geeft haar een oud Egyptische talisman die lang verborgen verlangens in haar opwekt. Steeds dieper wordt Charlotte in de erotische wereld van vleselijke lusten van de vampier meegetrokken. Haar enige hoop op redding is haar vriend Chris. Over drie dagen wordt Charlotte achttien. Dan wil ze zich aan Chris geven. Maar is Chris sterk genoeg om Charlotte uit de omarming van de vampier te redden? En is haar ziel sterk genoeg om de strijd te overleven?

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 17:20 uur
Voor mij was dit niet meer of minder dan een poging tot een soft-erotische-dracula-film met Alyssa Milano.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 17:24 uur
:drool

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 17:30 uur
ik heb alleen die "erotische" scenes gekeken, hehe, die zijn wel wat sterren waard, maar dat is niet echt van toepassing op de hele film, tenminste dat maak ik op uit de anderhalve ster die Tovenaar eraan geeft..

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 17:49 uur

De film wordt door die erotische scenes aan elkaar geknoopt. De scenes werken niet toe naar een verhaal of wat dan ook;

de ene erotische scene wordt gedaan om naar de volgende toe te werken. Tussendoor wordt dan een flinterdun dracula-verhaaltje erin gestopt.

Dit hoef je niet te zien Mik, als je die scenes al gezien hebt ;-)

Jordy
(admin)
avatar van Jordy
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 18:13 uur
mag ik ook een beoordeling geven aan de hand van de plaatjes die ik via google vond? :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 18:18 uur
alleen als je de plaatjes hier post. :P

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2002, 18:25 uur
De stukjes met Alyssa waren natuurlijk niet erg :)

Maar of de film daar nou meteen goed van wordt...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2002, 13:35 uur
:drool smul smul

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2002, 21:42 uur
Deze ook gezien. Dacht alleen dat het een Canadese film was, vanwege de oude gebouwen en de katholieke jongensschool (of wat was het).
Redelijke horror, mooie Alyssa Milano :)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2002, 15:38 uur
dit is toch gewoon troep van de eerste klas. Het feit dat alyssa milano erg lekker erotisch aanwezig is maakt de film niet beter. Als je alleen de "leuke" stukjes kijkt van de film heb je geen benul hoe de film gaat dus vind ik ook niet dat je daarvan een cijfer kan geven.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2002, 17:23 uur

Precies, en daarom doe ik dat dus ook niet, that's what i've been trying to tell you.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 december 2002, 17:04 uur
Zonde van m'n tijd :(, ongelofelijke trage tering film. Gaat helemaal nergens over, er gebeurd niets en probeert alleen maar een beetje stemmig te doen. :r

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2003, 20:16 uur
Matige film. één ster, al is het maar voor Milano's silliconen.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2004, 10:40 uur
Kan ik hier geen 0 sterren geven? Amaai amaai, dat ze hier een broek maar niet aan gescheurd hebben

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 12:01 uur
film is verder rete waardeloos en geen moment spannend ofzo

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2006, 16:07 uur
Een slechte film over vampiers. De film is veel te veel gericht op seks en naast Alyssa Milano zijn de acteurs ook slecht. *

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2006, 16:12 uur
matthijs_013 schreef:
De film is veel te veel gericht op seks
Klinkt zwaar interessant. vooral omdat alyssa erin zit :drool

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2006, 21:06 uur
Spijtig ik dacht ik zie is even op youtube of ik niets vind van die erotsiche scenes die hier zo uitvoerig worden besproken maar ik vind niets :( zal ik hem ooit wel is zien ofzo maar alleen voor miss milano :P

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2010, 16:49 uur
92 minuten verspilling van je tijd. Wat een bizar vampieren filmpje, zeg. Dit is een slechte film (misschien wel de slechtste) met Alyssa Milano. Voor haar geef ik dan nog een 1,0.