132.197 gebruikers | 82.907 films | 30.189 regisseurs | 3.421.449 berichten | 4.774.942 stemmen

locatie: Films » Naresuan (2006) » Info

Naresuan (2006)

Alternatieve titels: King Naresuan, Legend of King Naresuan: Hostage of Hongsawadi, Tamnaan Somdet Phra Naresuan Ma...

Naresuan (2006)
26 stemmen | gemiddelde 3,67
mijn stem:
Volledige alternatieve titels: King Naresuan, Legend of King Naresuan: Hostage of Hongsawadi, Tamnaan Somdet Phra Naresuan Maharat Phaak Ong Prakan Hongsaa

Thailand
Drama / Oorlog
180 minuten

geregisseerd door Chatrichalerm Yukol
met Sarunyu Wongkrachang, Sorapong Chatree en Jukrit Ammarat

De film gaat over het leven van Koning Naresuan. Hij bevrijdde de Siamen van de Birmezen. Toen hij in 1555 geboren werd, werd hij als gijzelaar naar Birma gebracht. Hier leerde hij het zwaardvechten, en op deze manier werd hij een bedreiging voor de Birmese keizer.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 november 2009, 11:24 uur
Bevreed ??? Burmenen ??? Het commentaar op deze film is net zo slecht als de film zelf

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2009, 22:25 uur
goede actiefilm met mooie beelden. speciaal als je zelf in Thailand geweest bent. had zelfs langer mogen duren.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

King Naresuan (€ 10,00)
gratis verzending

King Naresuan (€ 14,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

King Naresuan (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 22:28 uur
dragonmaster schreef:

Bekijk dan de film red cliff

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2010, 22:36 uur
even voor de moderator : 1955 is wederom niet correct. Speelt zich af zo rond 1600 of iets dergelijks.
Ben bezig de film te bekijken, geef later even kritiek. Volgens het hoesje schijn je heel mooi de krijgstaktieken te kunnen bekijken. De trailers op YouTube zijn wel veelbelovend. Inmiddels al een deel 2 uit en kennelijk ook een deel 3.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2010, 10:11 uur
Film bekeken. Thailand zal niet zo'n denderende filmtraditie hebben als Amerika, Groot Brittannië of Duitsland, maar rekening houdend met het feit dat het acteerwerk hier en daar nog wat te wensen overlaat is het een goede film.
Nogmaals, het is een verhaal gesitueerd in de 16e eeuw (en niet in 1955 !!), kostuumtechnisch en qua decors heel mooi met mooie scenes vol krijgskunst. Je komt alleen dezelfde opgeblazen spanjaarden in achtereenvolgende scenes wéér tegen. Dit kan echt beter, doet een beetje A-team achtig aan.
Omdat ik van het genre houd, toch 3*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2011, 17:41 uur
op B-R gekocht , vind em erg goed .
veel spektakel en vechtscenes die boeiend zijn.
verhaal is ook wel goed , maar vormt geen hoofdzaak.
de mensen en karakters zijn schitterend .