134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.253 berichten | 4.930.187 stemmen

The Fairly OddParents: Wishology (2009)

Alternatieve titel: Wishology

Fairly OddParents: Wishology, The (2009)
17 stemmen | gemiddelde 2,58
mijn stem:
Animatie / Komedie
144 minuten (miniserie, 3 delen)

geregisseerd door Gary Conrad
met de stemmen van Tara Strong, Susanne Blakeslee en Daran Norris

Zowel de feeënwereld als de planeet Aarde wordt op een dag aangevallen door een groep dodelijke robots, op zoek naar Timmy Turner. Timmy krijgt dan van Jorgen Von Strangle te horen dat hij waarschijnlijk de uitverkorene is en dat robots hem willen vernietigen. Met hulp van onder andere Cosmo en Wanda, het buitenaardse wezen Mark, zijn oppas Vicky, zijn idiote ouders en zijn vreemde leraar Mr. Crocker moet hij proberen om de wereld te redden.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 17:42 uur
Eliminated the chosen one

Beter geanimeerd dan de normale versie en ik vond het erg leuk om KISS te zien als het ultieme wapen van de toverwereld. Gewoon weer een grappige film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 17:45 uur

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 12:00 uur
Leuke film om inderdaad in dele uit te zenden, tijdlijn is veel te lang had korter gekund zeker voor een animatiefilm.Kan je dit als een spoof om schrijven vanwege de fragmenten van Kiss/The Matrix/The Ring/Lord of the Rings & Indiane Jones. 2,5*

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 14:44 uur
De serie is beter zullen we maar zeggen.

Heb 'm maar na een uurtje afgezet. De gebeurtenissen zijn gewoon slaapverwekkend en helemaal niet grappig.

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2011, 11:46 uur
Leuke tekenfilm.

Kijk ook wel eens naar de serie op tv en het is gewoon erg leuk qua humor.
En dat is hier ook zo.
Het is helemaal niet bijzonder maar gewoon een leuk simpel kinderfilmpje voor als je je verveelt.

Vond de animatie hier overigens wel erg leuk.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2012, 18:39 uur
Hij viel erg tegen. Het wist me gewoon niet te interesseren,zoals de oudere film's en afleveringen dat deden. Al met al 3,0,want het blijft Fairly Odd Parents.