134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.255 berichten | 4.930.191 stemmen

locatie: Films » America (2009) » Info

Drama
89 minuten

geregisseerd door Yves Simoneau
met Rosie O'Donnell, Philip Johnson en Logan Huffman

America, een zoon van ouders van verschillende komaf, heeft een moeilijk leven bij pleeggezinnen en met seksueel misbruik achter de rug. Hij wordt nu begeleid door de psychiater Maureen Brennan om hem te helpen met zichzelf in het reine te komen en te proberen een flinke vooruitgang in zijn leven te boeken...

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 september 2009, 15:30 uur
Redelijke tv-film met een goede cast.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2009, 0:27 uur
Mooie keuze om de jongen in het verhaal America te noemen....de laatste minuten van het verhaal geven aan waarom.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Once Upon A Time In America (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

America: The Story Of The US (Blu-ray) (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Captain America - First Avenger (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 0:12 uur
America

Het tempo van de film ligt erg laag maar wordt nergens zo ervaren. In de dialogen, die erg langzaam gaan met veel stille momenten, hangt constant een spanning die zorgt dat je door blijft kijken. Dit wordt afgewisseld met korte flashbacks die alleen maar meer vragen oproepen en de nieuwsgierigheid verhogen. Gedurende de film wordt steeds beter duidelijk dat er meer achter de jongen schuilt dan het begin van de film doet vermoeden.

Ik dacht bij het starten van deze film een standaard dramafilmpje op te zetten met wat standaardacteerwerk. Het viel mij reuze mee door de erg overtuigende manier waarop wordt geacteerd door iedereen.