134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.286 berichten | 4.930.243 stemmen

locatie: Films » Your Highness (2011) » Info

Avontuur / Komedie
102 minuten

geregisseerd door David Gordon Green
met James Franco, Danny McBride en Natalie Portman

De arrogante, luie prins Thadeous (Danny McBride) wordt door zijn vader gedwongen zijn broer en troonopvolger Fabious (James Franco) te helpen zijn verloofde Belladonna (Zooey Deschanel) te redden uit de handen van de boze tovenaar Leezar (Justin Theroux ), voordat het koninkrijk van hun vader wordt vernietigd. Vergezeld door Isabel (Natalie Portman), een ongrijpbare krijgsvrouw, moeten de broers eerst gruwelijke wezens en verraderlijke ridders verslaan voordat ze Belladonna kunnen bereiken.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2012, 17:46 uur
El ralpho schreef:
[i]Dat acteurs zoals Bloom en Portman zich hebben ingelaten met dit wanproduct
(Orlando) Bloom speelt er niet in. Ik denk dat je Franco bedoeld.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 17:05 uur
Je hebt helemaal gelijk..flinke blunder! Kun je nagaan hoe goed ik bij deze film heb opgelet ;)

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Your Highness (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Your Highness (Import) (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Your Highness (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2012, 16:30 uur
Ik vond m hilarisch, man zonder piemel _O^

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2012, 3:50 uur
Ik heb best moeten lachen. Kan me voorstellen dat je dit type humor niet waardeert, maar daar heb ik persoonlijk schijt aan. Heerlijk filmpje.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 17:48 uur
Ben benieuwd naar deze!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2012, 1:03 uur
El ralpho schreef:

Kun je nagaan hoe serieus we je recensie kunnen nemen :? Alsof de acteurs hier echt voor het 'grote' geld zouden hebben gekozen...?

'It is my legacy to stop anyone who wants to fuck to make dragnons!' aldus Portman, hehe, een van de one-liners die me is bijgebleven, hoewel lang niet allemaal geslaagd.

Grootste probleem van de film is in mijn ogen dat ie niet gemaakt is als avonturenfilm maar als komedie, en op dat front schiet de film gewoon flink te kort. Op al het andere valt niet zo heel veel aan te merken, maar slechts de helft van de toch al sporadische grappen slaan aan.

Dat maakt de film langdradig, en hoewel slechts anderhalf uur toch een lange zit. Ik ben benieuwd naar een evt. vervolg.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2012, 9:43 uur
Geweldige comedy.
Vooral tijdens het genot van enkele herbs, zoals deze ook in de film constant genuttigd worden.
Denk dus aan een film van het kaliber "Don't Be a Menace".

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 7:54 uur
Een onverwachts bloederige film.

Your highness is best vermakelijk, maar het mist wat diepgang en verhaal. De personages in de film waren goed en over het acteerwerk kan ik ook niet vallen. Alleen Zooey Deshanel stelde me wat teleur. Na haar prachtig geacteerde rol in (500) Days of Summer komt ze hier en doet ze alsof ze nog nooit heeft geacteerd. Het feit dat er om de 2 minuten wel een keer gevloekt werd vond ik helemaal niet erg, want dit zie je niet veel in ridderfilms. Leuke bijrolletjes waren er ook. Al was die "wijze magiër" echt wel een viespeuk. 3*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 18:27 uur
Testa-Rossa schreef:

Iedereen maakt fouten, maar vind het zelf ook erg slordig en erg onprofessioneel staan. Maar er is geen mogelijkheid meer tot het maken van aanpassingen helaas.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 20:07 uur
Dat ben ik met je eens, het is inderdaad wel jammer dat je geposte berichten niet aan kan passen.

Maar even los van de Bloom/Franco verwarring blijft je stelling voor mij nog niet echt overeind.

Als je het hebt over acteurs die zuiver voor het geld kiezen, dan denk ik aan slechts een enkele bekende acteur die zijn hoogtepunt al ver achter zich heeft liggen.

Hier is eigenlijk de hele cast wel goed, en zowel Franco als Portman speelden (zoals iemand al eerder riep) een jaar terug nog ongeveer hun beste rol. Daarbij hebben beiden al eerder met dezelfde regisseur gewerkt.

Als je het dan hebt over acteurs die voor de centen kiezen en enkel gecast worden om een bekende naam aan een film te verbinden denk ik eerder aan bijv. de terugkeer van rimpelsaurier Dolph Lundgren in 'In the name of the king 2'. :P

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 21:55 uur
En juist daarom verbaasde ik mij. Voor het geld hoefde ze het niet te doen want hun carrière had helemaal geen boost nodig. Ondanks de eerdere samenwerking vraag ik mij dan toch af of het niet aan het geld gelegen had als je het matige script ziet. Deze film zal namelijk ongetwijfeld maar een beperkt publiek weten te bereiken. Met mijn standpunt probeer ik dan ook niet te suggereren dat de acteurs geld nodig zouden hebben, maar dat het aanbod eventueel behoorlijk zal zijn geweest om zich met deze productie in te willen laten ;)

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2012, 17:59 uur
Wat een flauwe film. Zelfs het Theater Van De Lach overtreft dit wat betreft flauwe seksgrappen. Bah! Wat mij betreft hadden ze alles om de 'badscene' Nathalie Portman wel weg mogen knippen.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2012, 17:31 uur
El ralpho schreef:

Misschien hebben de acteurs gewoon wél een goed gevoel voor humor. ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2012, 19:48 uur
Regelmatig een glimlach gekregen van deze prent. Absoluut banaal en plat, maar dat is nou net de bedoeling van deze film. En sowieso al 1* vanwege de aanwezigheid van Portman. :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2012, 18:01 uur
Ach zo slecht is het allemaal niet, je moet de film alleen niet serieus nemen.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 14:46 uur
Droge humor en vulgaire film! Je lacht je soms echt in een deuk en moet zeggen dat gebeurt bij mij niet zo snel. Zeker een aanrader als je van droge humor houdt.

Wel was het, inderdaad, opvallend bloederig af en toe, niet dat het echt stoort, maar voor mij hadden ze dat weg kunnen laten. Het maakt het er niet grappiger op.

In ieder geval, zeker een aanrader om het een keertje te zien!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 februari 2012, 13:38 uur
weet niet zo goed wat ik van die film moet vinden....
gevalletje: beetje vreemd maar wel lekker (als is dat lekker een beetje vreemd in dit geval ;))
het ene moment denk ik; wat vulgair en het andere moment krijg ik een big smile op mn gezicht....

heel apart, leuk om een x gezien te hebben

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2012, 10:27 uur
m1701 schreef:
weet niet zo goed wat ik van die film moet vinden....

heel apart, leuk om een x gezien te hebben

Zo denk ik er ook over, als je er naar kijkt als een komedie (zoals het het ook omschreven word) dan is het een leuke film maar als je een zo "realistisch" mogelijke ridder film verwacht dan is het niks.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2012, 15:09 uur
panjoe schreef:
Misschien hebben de acteurs gewoon wél een goed gevoel voor humor. ;)

Misschien hebben de acteurs een ander gevoel voor humor, wat in mijn ogen in ieder geval geen goede smaak is ;)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2012, 20:35 uur
Bah, wat een flauwe baggerfilm. Met de halve pineapple express cast zou je toch wat anders verwachten. Slechts af en toe moeten lachen, maar de film keek nog redelijk goed weg.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2012, 16:36 uur
Voor mijn mening quote ik M1701 even:
m1701 schreef:
weet niet zo goed wat ik van die film moet vinden ... gevalletje: beetje vreemd maar wel lekker.

Als je een avonturenfilm verwacht, scoort 'ie een voldoende. Als komedie scoort'ie ook net een voldoende. Als met al, net een voldoende: waardering = 3* dus, nooit meer.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 19:19 uur
Wat een flauwe komedie, maar o zo leuk. Een beetje in dezelfde trend als Year One met Jack Black. Wat heb ik toch heerlijk gelachen hier. Vooral Danny McBride was af en toe erg hilarisch. Ook leuk dat Nathalie Portman en James Franco ook meededen aan de film. Had het niet verwacht. Erg jammer dat deze film zo'n lage score hier en op IMDB krijgt.

More please!