The Rage: Carrie 2 (1999)

176 stemmen | gemiddelde 2,10

Horror /
Thriller104 minuten
geregisseerd door
Katt Shea en
Robert Mandelmet
Emily Bergl,
Jason London en
Amy IrvingIn 1999, staat Carrie's telekinetisch begaafde halfzus Rachel op het punt om naar haar eindfeest te gaan. Niemand weet welke krachten ze heeft, behalve Sue, die werkzaam is op de school. Ze probeert Rachel te waarschuwen voor haar krachten, maar ondertussen hebben Rachel's klasgenoten het één en ander voor haar in petto...
4,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 17:37 uurik vind het een goed vervolg
3,0
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2009, 0:18 uurLekker vermaak, het einde sprong er wel uit!
Had ik niet verwacht.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 15:29 uurSlecht vervolg, maar alleen het highschool verhaaltje, en het einde vond ik boeien.
Voor de rest vrij slecht.
1,5
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2009, 16:56 uurPuur aftreksel van het eerste deel, waardeloos.
5,0
[permalink] geplaatst op 1 december 2009, 14:49 uurIk geef hem een 5 omdat deze rating van deze film aardig omhoog moet!
Ik sluit me verder aan bij de al gegeven positieve reacties, want dit is idd een betere film vind ik als het origineel.Ook ik leef idd meer mee het Rachel dan carrie. En kan de woede ook volledig begrijpen. Goed uitgewerkte film(Y).
1,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2010, 19:16 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenSlechte film, behalve het allerlaatste stukje wanneer zij opeens helemaal vergaat, whaha, ik schrok me dood
2,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2010, 19:48 uurwel aardig tussendoortje al is het meer een herhaling van de eerste carrie in een modern jasje. wel een eng einde:P
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 13:24 uurGoeie film hoor!
Ik dacht eerst dat het niks was, maar uiteindelijk vond ik het geen slecht vervolg.

movie-edje
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2011, 14:07 uurAardige vervolg op de wereld beroemde klassieker Carrie!
Het verhaal speelt zich jaren verder na de gebeurtenisen van Carrie.
Rachel krijgt dezelfde pakkie laag wat Carrie ook heeft gehad, en het loopt natuurlijk weer helemaal uit de hand!
Jammer dat de pesterijen tegen Rachel niet echt overtuigend zijn.
Maar het bloed-bad is om te smullen.