lala83 schreef:
Jij hebt dus totaal geen verstand van zaken wat betreft films
Dat klopt. Je zult ook even aan moeten wijzen waar ik dat beweerd heb, want ik kan me niet herinneren dat ik dat heb gedaan.
laat staan jou film top 10 is gewoon weg een lachertje.
Ik heb anders wel de beste top 10 van iedereen op deze site - tenminste, als je het mij vraagt
Ik vraag me af waarom je eigenlijk zulke lange verhalen schrijft bij deze en bij andere goede films.
Ik vind dat de hele wereld mijn mening moet kennen en, zo mogelijk, over moet nemen.
Lucas is 1 van de beste regiseurs van de wereld die maakt geen onzin films
Ik zou graag willen horen wat Lucas een van de beste regisseurs van de wereld maakt. Zou je me wat argumenten willen geven? Overigens staat er op YouTube een hartstikke leuke recensie van deze film waarin
met argumenten wordt aangegeven waarom Lucas deze film bepaald niet sterk in elkaar gedraaid.
Hier vind je het eerste deel. Let bijvoorbeeld op de verschillen van toon in de openingsscène en het ontzettend vaak voorkomen van dialogen die zich afspelen terwijl mensen op een bank zitten/lopen, even stilstaan en dan weer doorlopen.
en als je zegd dat er slecht acteerd wordt ( kon inderdaat beter ) moet je de film nog eens kijken want Obi one wordt heel goed vertolkt door Ewan McGregor.[
Je hebt zelf toch hopelijk ook wel door dat je jezelf hier tegenspreekt, of niet? Wat McGregor betreft: hij acteert hooguit matig, maar dat ligt eerder aan zijn slecht geschreven dialogen dan aan hem zelf. Maar - zo ver wil ik nog wel met je meegaan - hij is één van de sterkste acteurs in deze film, ja

Christensen doet het nog steeds belabberd, de rest van de cast ook.
En als je Avatar geen meesterwerk vond ben je helemaal maf.....
Het aanhalen van films die hier niets mee te maken hebben, da's een argument dat het altijd goed doet. Ik ben overtuigd: mijn mening is inderdaad compleet verkeerd. Volgende keer zal ik eerst jou raadplegen voordat ik mijn oordeel vel, meester!
Ik hoop daarmee je berichtje afdoende te hebben beantwoord.