132.200 gebruikers | 82.967 films | 30.189 regisseurs | 3.421.517 berichten | 4.775.007 stemmen

Taken in Broad Daylight (2009)

Taken in Broad Daylight (2009)
54 stemmen | gemiddelde 2,71
mijn stem:
Canada
Drama / Misdaad
89 minuten

geregisseerd door Gary Yates
met Sara Canning, James Van Der Beek en LeVar Burton

De 17-jarige Anne Sluti wordt ontvoerd door een losgeslagen crimineel. Hij trekt met haar door verschillende staten. Ze tracht echter aanwijzingen achter te laten voor de politie en probeert haar ontvoerder te overmeesteren. Uiteindelijk haalt de politie hen in en zijn ze omsingeld. Nu moet Anne proberen over haar vrijlating te onderhandelen met een wanhopige moordenaar en de politie die hem maar al te graag wil neerschieten.

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2009, 17:12 uur
Prima tv-film zeer geschikt voor de RTL 4 avond des ondanks geen slechte film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 0:31 uur
Heb een schitjhekel aan die melodramische rtl4 films, daarom een 2

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2009, 12:41 uur
Aardige film die je over een aantal jaren op de Belgische tv kunt zien als Zaterdagavondfilm. Niet heel spannend, gewoon aardig en typisch Amerikaans! 3*

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 oktober 2009, 22:04 uur
hansbreda schreef:

Ben hem trouwens wel nu op Belgische tv aan het kijken ;)
Cijfer volgt.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 7:44 uur
Echt vervelend om naar te kijken is deze " Taken by broad Daylight" niet. Nadelig en jammer is echter dat men als kijker ook echt het idee heeft gedurende 1 uur en 20 minuten daadwerkelijk naar een film te kijken. De karakters zijn te overduidelijk personages waardoor je nooit echt in het verhaal wordt meegezogen.
Gevolg is dat men dit drama vrijwel emotieloos volgt. Zelfs wanneer Anne hachelijke en vernederende momenten mee maakt en doorstaat.
Tussendoortje.
2,5*/3*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2010, 8:10 uur
Inderdaad een makkelijke RTL-film. Misdaadthriller met redelijk verhaal over ontvoerd meisje. Onderhoudend voor de regenachtige zondagmiddag. Netaan voldoende.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2010, 15:15 uur
ik heb em net gekeken wat een super film! en een mooi einde O-)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2010, 12:39 uur
Ik heb de film klaar liggen, ga hem eerdaags kijken. Ik had enkel een vraagje aan mensen die hem gezien hebben. Naar wat ik over deze film gezien en gelezen heb, doet het me sterk denken aan de Nederlandse film `TBSī, natuurlijk zijn er duidelijke verschillen, maar ik vroeg me af of mijn vermoeden goed was...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2010, 13:04 uur
goed

Nancy1980
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 17:31 uur
goede woensdag avond waargebeurd verhaal film, ik vond hem wel spannend eigenlijk.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 17:17 uur
hmm nee ... deze heeft het net niet.. allemaal zo voorspelbaar... en zo makkelijk gemaakt..
Inderdaad een woensdagavond film, maar mocht deze ooit op woensdag avond worden uitgezonden, (en dat gaat gebeuren).. dan ga ik meteen zappen..
1.5**