134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.265 berichten | 4.930.205 stemmen

locatie: Films » The In Crowd (2000) » Info

Drama / Thriller
104 minuten

geregisseerd door Mary Lambert
met Susan Ward, Lori Heuring en Matthew Settle

Voor Adrien gaat een hele nieuwe wereld open wanneer zij ingehuurd wordt door een exclusieve country club en bevriend raakt met Brittany, de charismatische leidster van een groepje rijke studentes. Wanneer tennisprof Matt Curtis interesse krijgt in Adrien, komen de minder aangename kantjes van Brittany aan de oppervlakte.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2003, 12:20 uur
Het duurde een uur eer ik iets begreep waar de film om ging, en als je dat eenmaal doorhebt, kun je zo raden hoe hij gaat eindigen. De hoes zei "een film in de genre van Wild Things en Cruel Intentions" maar dat gaat dus enkel op voor deze punten: een kreng, stijlvolle mensen en een lesbische scene. Goed geprobeerd, hopeloos gefaald.

ThaNick
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2003, 15:04 uur
Sparkle schreef:

Inderdaad, ik had hetzelfde .. maar ik vond de film zelf best vermakend vooral Susan Ward :)

» Laagste prijs voor deze film op DVD

In Crowd (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

In Crowd (€ 5,95)
exclusief € 0,99 verzendkosten

In Crowd (€ 6,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 september 2004, 1:23 uur
heb op cinenova gekeken. Ik vond mooie film maar wel erg verdacht op wild things. redelijk geacteerd. een 3,5(***1/2)

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2005, 13:35 uur
Susan Ward was heerlijk. Best vermakelijk filmpje, maar goed is het niet. De acteerprestaties, vooral van die blonde (Heuring), waren zwak en het verhaal is op het laatst te vergezocht en te makkelijk uitgewerkt. Maar ach, t was wel aardig.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 februari 2007, 18:12 uur
zeer vermakelijk filmpje vind ik dit.
Mischien niet top-niveau maar Susan Ward
deed het prima.
Mag van mij wel weer een keer op TV komen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2007, 15:35 uur
aardig filmpie om eens te kijken. 3*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2008, 13:53 uur
Tun-89 schreef:
zeer vermakelijk filmpje vind ik dit.
Mischien niet top-niveau maar Susan Ward
deed het prima.
Mag van mij wel weer een keer op TV komen.

gisteravond op tv geweest ;) vond het wel een vermakelijke film, gewoon redelijk