The In Crowd (2000)

geregisseerd door
Mary Lambertmet
Susan Ward,
Lori Heuring en
Matthew SettleVoor Adrien gaat een hele nieuwe wereld open wanneer zij ingehuurd wordt door een exclusieve country club en bevriend raakt met Brittany, de charismatische leidster van een groepje rijke studentes. Wanneer tennisprof Matt Curtis interesse krijgt in Adrien, komen de minder aangename kantjes van Brittany aan de oppervlakte.
1,5
[permalink] geplaatst op 11 november 2003, 12:20 uurHet duurde een uur eer ik iets begreep waar de film om ging, en als je dat eenmaal doorhebt, kun je zo raden hoe hij gaat eindigen. De hoes zei "een film in de genre van Wild Things en Cruel Intentions" maar dat gaat dus enkel op voor deze punten: een kreng, stijlvolle mensen en een lesbische scene. Goed geprobeerd, hopeloos gefaald.
ThaNick
[permalink] geplaatst op 17 november 2003, 15:04 uurSparkle schreef:
Inderdaad, ik had hetzelfde .. maar ik vond de film zelf best vermakend vooral Susan Ward

3,5
[permalink] geplaatst op 12 september 2004, 1:23 uurheb op cinenova gekeken. Ik vond mooie film maar wel erg verdacht op wild things. redelijk geacteerd. een 3,5(***1/2)
2,5
[permalink] geplaatst op 27 januari 2005, 13:35 uurSusan Ward was heerlijk. Best vermakelijk filmpje, maar goed is het niet. De acteerprestaties, vooral van die blonde (Heuring), waren zwak en het verhaal is op het laatst te vergezocht en te makkelijk uitgewerkt. Maar ach, t was wel aardig.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 februari 2007, 18:12 uurzeer vermakelijk filmpje vind ik dit.
Mischien niet top-niveau maar Susan Ward
deed het prima.
Mag van mij wel weer een keer op TV komen.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2007, 15:35 uuraardig filmpie om eens te kijken. 3*
3,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2008, 13:53 uurTun-89 schreef:
zeer vermakelijk filmpje vind ik dit.
Mischien niet top-niveau maar Susan Ward
deed het prima.
Mag van mij wel weer een keer op TV komen.
gisteravond op tv geweest

vond het wel een vermakelijke film, gewoon redelijk