Beastly (2011)

geregisseerd door
Daniel Barnzmet
Alex Pettyfer,
Vanessa Hudgens en
Mary-Kate OlsenDe film - geïnspireerd door het klassieke verhaal van ''Beauty and the Beast'' - speelt zich af in een moderne setting. Nadat de arrogante tiener Kyle Kingson zijn Gothic klasgenote heeft vernederd, spreekt zij een vloek over hem uit die hem verandert van 'lekker ding' in een afzichtelijk monster. Om de toverspreuk te verbreken moet Kyle iemand vinden die van hem houdt zoals hij nu is.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 juni 2011, 20:16 uurOp zich een leuk idee voor een film, maar de opzet was naar mijn idee niet overtuigend genoeg.
Natuurlijk weet je vanaf het begin al hoe het af gaat lopen, maar ik verwachtte persoonlijk toch wat meer dynamiek of wendingen in de film, die ervoor zouden zorgen dat de film naar een hoger niveau getild zouden worden. Nergens werd het ook maar enigszins spannend en dat is toch jammer.
Alex Pettyfer is wel weer een lust voor het oog en zet een prima acteerprestatie neer.
Al met al een redelijke film met een lekkere soundtrack.
2,0
[permalink] geplaatst op 1 juli 2011, 17:25 uurBeastly slaat de plank toch wel mis. Het klassieke verhaal is erg mooi en het idee dit een modern jasje te geven is absoluut een leuk plan maar het wordt slecht uitgewerkt.
Het Olsen meisje vond ik overigens wel leuk ik vond alleen Vanessa's karakter te weinig uitgediept. Ik kan sommige gedachtengangen niet volgen. Ook vind ik dat ze sommige belangrijke verhaalstukken te snel doorskippen en daardoor komen ze wat raar over en je ziet de liefde tussen Vanessa en Alex nergens echt opbloeien. De romantiek komt niet over.
Ook de rol van Neil Patrick Harris vond ik vreemd.
De film had van mij langer mogen duren waardoor ze meer aandacht aan het verhaal en de opbouw van de liefde hadden kunnen besteden nu lijkt het allemaal wat uit de lucht gevallen.
1,5
[permalink] geplaatst op 8 juli 2011, 18:04 uurjeetje wat een lege film!
5,0
[permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 11:55 uurGeweldige film,, maar hoe kan het ook anders als je er al lang naar uit kijkt..
Mooie variatie op Belle & het beest!
En ja, de film had best langer mogen duren

5,0
[permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 23:00 uurEr zijn best veel slechte reacties op deze film,
en dat snap ik echt niet!
Ik vond het echt een super film, met ook nog een super knappe acteur.
1,0
[permalink] geplaatst op 20 juli 2011, 14:22 uurwat een kinderachtig gedoe echte puberfilm zeg .
dan kijk ik liever disney's Beauty and the Beast
0,5
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2011, 12:12 uur86 minuten van mijn leven verspild aan dit onding. Toch blijven kijken uit soort van masochisme. Verhaal en acteurs zijn barslecht. Misschien iets voor puberende tienermeisjes die graag Twilight zien.
3,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2011, 8:30 uurVond het een zeer aangename film.
Leuke versie van The Beauty and the Beast...
En wat blijft die Pettyfer toch sexy (met haar)

Ja vond het een erg leuke en lieve film.
0,5
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2011, 23:30 uurhij is nergens echt lelijk! hij blijft een knappe dude die eruit ziet alsof hij in een ongeluk is geweest en heel veel rare tatoos heeft!
dat ergerde me het meest, op misschien het verschriiiiiiiikelijke dialoog na
3,0
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2011, 13:56 uurLeuke tienerfilm. Lekker amerikaans met veel disney cliche's natuurlijk. Het was wel erg leuk om Mary - Kate Olsen weer te zien acteren.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2011, 10:21 uureen film waar de plot al is van uitgestippeld kun je ook verknallen blijkbaar.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2011, 12:24 uurTja, het is gewoon bijna exact alsof je naar Belle en het Beest zit te kijken, maar dan de "niet animatiefilm". Inderdaad nadat er sprake is van "the beast" is het verhaal aardig voorspelbaar. Maar ondanks de enigszins slappe verhaallijn, vond ik hem toch erg vermakelijk. Je moet van een mierzoete, beetje schattige film houden

Vond Mary Kate een goed karakter neerzetten overigens.
2,0
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 16:33 uurOei wat een mislukte film! Het plot klonk wel aardig maar ik vond het verder één en al misplaatste drama. Bijzonder slecht geacteerd ook!
Zonde!
2,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2011, 18:22 uurDe film was erg langdradig!
Wel leuk om een keer gezien te hebben maar niet de moeite waard.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 november 2011, 20:27 uureen sprookje simpel vrouwen flickje maar keek wel lekker weg niet nadenken.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 november 2011, 5:03 uurMatig, langdradig liefdesverhaaltje met een onwaarschijnlijk vlak spelende vanessa hudgens.