Cornered! (2009)

geregisseerd door
Daniel Mazemet
Steve Guttenberg,
James Duval en
Peter StoryEen groepje vrienden verneemt dat er een seriemoordenaar actief is. Degene die hem uitlevert aan de politie, zal een hoge beloning ontvangen. Wanneer ze in de late uurtjes een spelletje poker zitten te spelen in de supermarkt van één van de vrienden, worden ze geterroriseerd door de moordenaar.
[permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 14:11 uurNog geen berichten?
Staat vanaf vandaag op internet, r5.
Ben wel benieuwd, al zal het wel de zoveelste horror komedie slasher zijn. Ik ga hem toch kijken..
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 22:51 uurHeeft iemand deze al gezien?
Lurker ll
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 11:31 uuramanda3785 schreef:
Heeft iemand deze al gezien?
Ben deze aan het downloaden, weet alleen niet wanneer ik tijd heb om te kijken. Denk dat ik wel snel wat schrijf hier.
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 18:49 uurTrippelDee schreef:
Nog geen berichten?
Staat vanaf vandaag op internet, r5.
Wat betekend R5 eigenlijk bij een film?
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 21:27 uurdat is de regio waaruit de film(bron) komt (Regio 5 dus in dit geval)
1,5
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 22:08 uurga hem zo kijken, ben benieuwd.....beoordeling volgt
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 22:24 uurR5 betekend een opgepoetste cam (Regio 5??)
en iemand al een goede recensie?
1,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2010, 0:09 uurr5 is idd regio 5, dus o.a rusland dus zeker geen opgepoetste cam
erg slap verhaal, op zich voor een horror geen probleem.
de rest wel, horror stelt niet veel voor bij deze film
hij lijkt meer op een slappe b film uit de jaren 80.
Erg dom en onlogisch allemaal met geen moment spanning.
Gewoon een slappe hap, niet de moeite waard om te kijken
2,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2010, 11:40 uurStandaard zoals er al veel van zijn.
Erg jammer en soms vermakelijk.
Komedie valt ook tegen en acteurs zijn redelijk.
2,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2010, 13:21 uurSlappe horrorslasher met weinig inhoud en nauwelijks gore, B-acteurs in en B-film. Matige zinloze dialogen.
Lurker ll
[permalink] geplaatst op 20 februari 2010, 10:23 uur0,5 ster voor de moeite
86 minuten van mijn leven kwijt aan een bizar slechte film.
[permalink] geplaatst op 7 mei 2010, 19:39 uur(Ik doe niet mee aan 'regio's' Ik zet alles op mijn externe mediaplayer. Geen gedoe met schijfjes meer... En jawel, deze film kijk ik natuurlijk in HD 1080 !!! Ook al is deze film bagger, volgens velen hier)
1,5
[permalink] geplaatst op 8 juli 2010, 21:19 uurZwak.
Sfeerloos, gorevrij, zonder spanning, flutverhaal en talentvrij geacteerd.
1,5
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 22:06 uurTraag en vooral zwak verhaal dat in het begin de kijker trakteert op een lang, flauw pokerspel dat maar niet wil eindigen met die flut-dialogen.
De gore valt ook tegen en komische scènes waren ver te zoeken.
Tja, het acteerwerk was aan de matige kant. 3/10
[permalink] geplaatst op 25 november 2010, 16:56 uurR5 staat niet voor regio code .
[permalink] geplaatst op 26 november 2010, 19:31 uurEen groep lozers? Moet dat niet losers zijn?
[permalink] geplaatst op 28 november 2010, 22:49 uursamiero schreef:
R5 staat niet voor regio code .
R5 is wel degelijk een regiocode, zie schema hieronder+
Regiocodes en landen
Regiocode Ruimte
0 Informele term voor "wereldwijd". Regio 0 is geen officiële instelling; schijven die in de regio symbool 0 te dragen hetzij geen vlag gezet of regio 1-6 vlaggen ingesteld.
1 Verenigde Staten, Canada, Bermuda, de Amerikaanse gebiedsdelen
2 Europa (met uitzondering van Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland), het Midden-Oosten, Egypte, Japan, Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Groenland
3 Zuidoost-Azië, Zuid-Korea, Republiek China (Taiwan), Hong Kong, Macau
4 Mexico, Centraal Amerika, Zuid Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Oceanië
5 Afghanistan, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Afrika (met uitzondering van Egypte, Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho en), Midden-en Zuid-Azië, Mongolië, Noord-Korea
6 Volksrepubliek China, Hong Kong
7 Gereserveerd voor toekomstig gebruik (te vinden in gebruik op beschermde screener kopieën van MPAA-gerelateerde DVDs en "media kopieën" van pre-releases in Azië)
8 Internationale locaties, zoals vliegtuigen, cruiseschepen, etc.
Alle regio Alle discs zijn alle set 8 vlaggen, waardoor de disc af te spelen in een locale op elke speler
1,5
[permalink] geplaatst op 6 december 2010, 16:01 uurBrrr, dit was toch een wel een vervelend filmpje zeg. Al snel irriteerde ik me aan die negerin, met haar wannabe sexy stem en haar vreetbuien. Ook de andere personages zijn zo cliché als wat, the fat kid, de zuiplap, de blondine met de dikke tieten, de weirdo, de ransbak..
De film komt heel traag op gang en er wordt ook geen moeite gedaan om de spanningsboog op te bouwen.
Nee, deze film is niks voor mij. Zonde van de tijd.
jeeke21
[permalink] geplaatst op 12 december 2010, 13:00 uurInderdaad ! Zonde van de tijd....
1,5
[permalink] geplaatst op 12 december 2010, 21:21 uurondanks dat het een waardeloze film is kon ik nog enigzins lachen om die brombeer van die winkel. maar al bij al is het nog niet zo heel veel.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 december 2010, 21:38 uurSlechte film. Zonde van je tijd. De borsten van de meid die mee speelt is het enige hoogtepunt. Deze laten ze ook regelmatig bewust in beeld zien. Er wordt slecht geacteerd. Triest gefilmd. Het verhaal slaat ook nergens op. Nee zeker geen aanrader
0,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2011, 12:48 uurWaardeloze film. Geen enkel moment spannend, waardeloze gore(wat nauwelijks voorkomt) en zeer voorspelbaar.
Ook kwam er ook nog een moment dat ik dacht... licht het nou aan mij of is die moordenaar zo ontzettend dom. Als de moordenaar in de kelder is opgesloten heeft ie een snijmachine in zijn handen. Dan duurt het nog even een tijdje voordat die snijmachine gebruikt wordt om de deur kapot te snijden.... in plaats van dat ie dat nou meteen doet!
En over horror/komedie gesproken... was dit echt serieus grappig bedoeld, er was één moment dat ik stiekem geinig vond maar dat was dan ook echt alles. Ik doel op het moment dat Morty in het begin bij die winkel aankomt en die Mexicaan weg jaagt(Of welke nationaliteit hij ook had), door een blikje op ze hoofd te gooien.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 16:54 uurEen lange zit van zo'n dikke 80 minuten. Teveel gelul en te weinig geslacht. Het concept is al talloze keren gebruikt en deze film biedt niks nieuws. Nergens grappig, nergens spannend en nergens echt bloederig. Jammer.
bobbydigital01
[permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 10:45 uurDeze film is eigenlijk geen stem waard!!!!

1,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 11:57 uurNa het bekijken van deze film kon ik moeilijk tevreden zijn. Het verhaal op zich sprak me nog wel aan. De moorden op zich vind ik leuk gedaan in de film. Helaas weegt dit niet op tegen de vele dingen waar ik mij aan gestoord heb in de film. Zo duurt het ontzettend lang eer het verhaal uiteindelijk op gang komt, dit is vooral storend omdat het op die moment enorm hard opvalt dat je hier te maken hebt met B-C?-D? acteurs. Bovendien vond ik ook het camerawerk van een erg late kwaliteit. Ook zaten er voor mij ook enkele zaken in de film die niet klopten.
Kortom het slash gedeelte vond ik redelijk tot goed, maar al hetgene er (zoals altijd) komt bij kijken, vond ik ronduit afgrijselijk.
2,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 16:20 uurMatige slasherfilm, die vooral zeer zwak begint. De film lijkt wel een samenraapsel te zijn van verschillende andere slasherfilms (bijvoorbeeld de verschillende personages, die nogal cliché zijn), al is het natuurlijk wel zo dat het moeilijk is om in dit genre nog verrassend uit de hoek te komen. Vanaf dat de seriemoordenaar in actie schiet wordt de film toch meteen een tikkeltje beter (de moorden zijn nog wel vermakelijk), al blijft het uiteindelijk wel een zeer matige film. Verder zijn de acteerprestaties niet van een hoog niveau, maar dat is wel een gevoel dat ik heb bij de meerderheid van de slasherfilms.
[permalink] geplaatst op 5 juni 2011, 9:42 uurKr!kke schreef:
Je hebt zeker een punt wanneer je zegt dat het erg vaak het geval is in slasherfilms dat de acteurs geen al te hoog niveau neerzetten. Voor mij was dit echter net nu zo storend, zoals je zelf ook aanhaalde, doordat de film erg traag op gang kwam. Ze willen zo echt precies een bepaalde achtergrond meegeven aan de personages, die voor mij in dit geval overbodig was.
Ach ja, ik heb al veel slechtere slasherfilms gezien (small town folk om er maar één op te noemen)
[permalink] geplaatst op 5 juni 2011, 11:47 uurteaso schreef:Kr!kke schreef:
Feit! Echt 1 van de slechtste films die ik ooit gezien heb!
2,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 14:22 uurZwakke slasher, die eigenlijk geen enkele sterke kant heeft. De vrienden zijn allesbehalve slim, evenals de killer zelf, wiens uiterlijk gejat lijkt te zijn van die uit The Collector. Uiteraard zijn de nodige clichés ook weer aanwezig. De identiteit van de killer zie je al van mijlenver aan komen.