Megamind (2010)

geregisseerd door
Tom McGrathmet de stemmen van
Will Ferrell,
Brad Pitt en
Jonah HillWanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?
4,5
[permalink] geplaatst op 3 december 2011, 17:37 uurDit was een leuke animatiefilm. Geen kinderachtige film, maar vol humor en actie. De stemmen pasten goed bij de personages, leuke muziek en ook visueel zat hij wel goed in elkaar. Ook qua speelduur zat hij goed, niet te lang en niet te kort.
'k heb er van genoten en 'k kan hem zeker aanraden.
1,5
[permalink] geplaatst op 5 december 2011, 9:43 uurEen nieuw dieptepunt in de ideeenarmoede van Dreamworks. Na 6 jaar komen ze op de proppen met hun the Incredibles. Alleen dan niet leuk, ontzettend lelijk en mist de hart en ziel van die film. Deze film was een beetje langs me heen gegaan. Ik wist niet dat ie van Dreamworks was, totdat ik hem 5 minuten had opstaan. 1,5 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 13 december 2011, 22:08 uurGroote tegenvaller. Niet echt om te vallen en niet mooi getekend.
Mr_White
[permalink] geplaatst op 27 december 2011, 10:56 uurEen beetje voorspelbaar, weinig hoogtepunten maar ook geen echte dieptepunten. Leuk voor een keertje.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 20:53 uurNiet echt een hele vlotte dreamworks, het is allemaal wel vermakelijk maar weet niet bijzonder te boeien en is humoristisch gezien goedkoop. Had allemaal beter gekund, maar op zich prima voor een tussendoortje. 2 sterren